Axlar och armar

I dag stod det axlar och armar på schemat för dagens träning. Axlar är något jag varken har kunnat eller kört av och det märkte man, fanns ju inga muskler där :p Men armarna gick bättre även fast jag inte körde på samma vikter som jag gjorde för ett tag sedan men jag kommer dit snart :D

Annars har det varit en lugn dag, va ute och powerwalka vid halv 7 då det är barnvecka och då börjar micke lite senare så lite sovmorgon fick man :D Hade ett jätte bra tränings pass med Lexie hon gick kanon ska försöka få någon att filma mig när jag kör med henne så att jag kan lägga upp =) Va verkligen RIKTIGT nöjd med hennes insatts, håller på med början på vårat program och jaaaaa det gick så jävla bra *matte stolt* över både henne och mig *hihi*

Näää nu blir det sängen det blir ju upp och gå i morron igen =D Sleep tight...


Kärlek

Peppning...

För att få lite mer motivation till att träna mer så kan man tävla lite =)
Att springa/jogga 5 km är inte så jobbigt, gå in på http://running.stadium.se för att hitta olika sträckor och olika event att anmäla dig till =) Tex: blodomloppet...


Tröttis....

i dag är det dagen TRÖTT, har varit trött och irriterad hela dagen =( Men det känns ändå så OTROLIGT bra =) jag har varit utan cigaretter i 5 dagar så därav irritationen ;p
Annars så har vi mest tagit det lugnt, jag har bakat morotskaka som min älskling älskar så mycket :D sen va vi och tränade rygg och cyklade i 20 min. Känns bra det här med träningen, vi börjar komma i gång väldigt bra och i morron blir det bättre =) Jag har ju lagt på mig ett par kilo sen jag träffade Micke och dem ska BORT nu!!!!! Har sett många bloggar om vikt och tävlingar där olika lag tävlar mot varandra hur mycket man går ner i vikt tillsammans, det är en väldigt bra grej att göra och det peppar ju varandra så otroligt mycket, så det kanske man ska göra?!!
Nu jag går ju upp 05.30 varje morgon och går en power walk med Lexie i ca 45 min. Folk undrar varför jag går upp så tidigt, jo det är så här att Micke går upp då och för att vi ska hålla samma kost och träning så är det bra om vi går upp samtidigt och håller samma tider ;) och jag får VÄLDIGT mycket gjort när jag går upp så tidigt då jag är arbestlös och är hemma, fixar hemma (det mest är nu gjort), skriver mer på bloggen som kommer att bli ännu mer nu om träning och kost =) Fixar med hemsidan så att jag kan lansera den och träna min underbara hund till våra uppvisningar vi ska ha i Maj =) Och nu när solen är framme kan jag ju ligga ute i solen :D Det är nog det BÄSTA *hihi* jag är ju lite solgalen, satt ute i fredags i ca 30 min och fick redan då ränder av mitt linne =D Gillar ju inte ränder men så fort jag kastat bort några kilon så åker bikinin på :D

Nää nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min älskling =)


Lite gamla bilder...

Är inne på "min" dator nu, jag och Micke har ju en varsin men bara plats för en *Hehe* Så nu är jag inne på min och tänkte lägga upp lite bilder jag hittade =)





 
Vilken tjej =)

Småttingarna

Jag och Lexie



Så härligt skratt hon har

Lille Simon

Jag och Aurora sover middag

Haha



ASG, stackarn men hon gav mig ett gott skratt =D

Men det vart ju roligt tillslut =)

Min älskade vän Karin

En funderande Benita

Power Walk

Powerwalk för fettförbränning och förbättrad kondition

Powerwalk är perfekt för dig som tycker att vanliga promenader ger dig för lite, men som inte tycker om att jogga eller springa. Vill du minska risken för belastningsskador, men samtidigt förbättra din kondition så är powerwalk den perfekta motionen.

Powerwalk är en modern term för mycket rask promenad. Powerwalk innebär att man går så snabbt man orkar, utan att springa. Fördelen gentemot löpning är att man inte belastar knän och fötter lika mycket vid powerwalk. Energiförbrukningen och konditionseffekten är något lägre än vid löpning, men för en medelmotionär är får man tillräcklig effekt för att kunna förbättra konditionen.


Hur gör man?

För att få ett tillräckligt högt tempo måste man arbeta intensivt med armarna. Genom att böja armen i 90 graders vinkel och hålla armbågen låst får man rätt ställning för armen. Genom att pendla med armarna från axelleden kan man få upp ett högt tempo. Man börjar i snabb gångtakt och när man blivit uppvärmd kan man öka steglängden och på så sätt få upp farten ännu mer. Genom att försöka öka ut steglängden och farten ännu mer i uppförsbackar kan man få upp pulsen rejält och få en bra konditionseffekt.

Ett powerwalk-pass kan precis som ett löp-pass vara olika långa. Mellan 30 och 60 minuter är ett bra riktmärke. Beroende på hur bra kondition du har kan din gånghastighet variera. Ett bra riktmärke kan vara att försöka gå 7-8 km på en timme.


Efter träningspasset är det viktigt att man stretchar. Vid powerwalk är det speciellt viktigt att stretcha höftböjarmusklerna samt lårets och vadernas baksida, eftersom du belastar dessa muskler extra mycket.

Om du inte promenerat i högt tempo förut får du räkna med att få träningsvärk i ryggslut och rumpa de första gångerna om du inte stretchar ordentligt. Även om du både joggat och promenerat förut, så har du förmodligen inte använt dessa muskler på samma sätt som man gör vid powerwalk.


Vilken utrustning krävs för powerwalk?

Det behövs inte mycket utrustning för att komma igång. Du behöver bara ha ett par bra skor med rejäl stötdämpning för att kunna gå powerwalk. Bäst är att skaffa ett par walkingskor, men även ett par bra joggingskor går bra.

Med rätt kläder i "andas-material" känns träningspasset behagligare, men det är ingen nödvändighet.

Vill du ytterligar öka effekten av powerwalk kan du använda viktmanschetter, men dessa ska aldrig väga mer än 1 - 1,5 kg, eftersom du då riskerar att få belastningskador på rygg, nacke och armleder.


Var kan man gå powerwalk?

Var som helst utomhus där det är säkert att promenera kan man också gå powerwalk. Bäst är att gå i något friluftsområde, där man kommer bort från bilar och trafik. Eftersom man går i ett mycket högt tempo kanske man inte ska välja de mest besvärliga stigarna.

På vissa orter anordnar Friskis och Svettis powerwalk i grupp. Du kan också kontakta andra lokala idrottsföreningar för att se om de har någon powerwalk-grupp. Kanske kan de vara intresserade att ordna detta om de märker att intresset finns.

Visste du att:

Belastningen på knä-, fot- och höftleder är ungefär 4 - 6 gånger din kroppsvikt vid löpning. Vid powerwalk är belastningen bara 1 - 1,5 gåger din kroppsvikt.

Fördelar Power walk:
Powerwalk är en säker träningsform. Du kan gå powerwalk var som helst och behöver ingen dyr utrustning. Powerwalk ger dig bättre blodcirkulation och ger dig bättre humör och minskad stress.


Fredag...

Fan va veckan har gått fort, men skönt då kan jag spendera mer tid med min älskling =)

I går så va jag och träffade min vän Daniel och hans vovvar ute i det underbara vädret, hundarna hade skit kul och Lexie badade som vanligt i "vattenpölen" i berget och Bella va inte sen hon heller *haha* Här kommer lite bilder:


Bella på språng

Dem 3 musketörerna

Ingen ville släppa ;)

Lite mys i vattnet



Man måste ju...

svalka av sig lite :p

Sååå skönt ;)




Det vart inget skrivande om träning i går, jag va ute ganska mycket och sen gjorde jag annat så jag tänkte skriva lite i dag om Power Walk.


Bokstavs kakel

Hittade en sida där man kan beställa bokstavs kakel tryck på bilden för att komma dit. Kom och tänka på Kelly och Emelie som spelar Alfapet ganska mycket =)


Morgon...

Vaknade vid 05.30 av att Mickes klocka ringde men han vaknade inte så jag fick väcka honom, stackarn är lite trött :( Så det va bara att ta sig upp och klä på sig för att sedan ut och power walka =) Lexie är riktigt duktig då jag sätter fast hennes koppel runt midjan så att jag kan röra på mina armar. Men innan vi går på så tar vi ett lugnt tempo så att hon kan göra ifrån sig ordentligt, sen tar vi i och går på =) Nu ligger hon i hallen helt utslagen och tar igen sig.

Har tv:n på i bakrunden där det är Vakna med the Voice, dem är riktigt roliga gillar Josefine skarpt hon är en skön prick =)
Hon vart just hympotiserad, stackarn men coolt va det =)

Tänkte skriva lite i dag om träning men det blir lite senare....

I går...

Va jag hemma hos Linda ett tag, vi satt och spånade på lite ideér men kom dock inte fram till så mycket då detta är väldigt svårt :( Men vi hade väldigt kul, Linda sa att hon hade läst en bra bok som heter "Hon som hade normala kompisar" :) Då frågade jag henne - Va den bra, handlade dem om dig?? ;)
Linda - Nää, men en vacker dag hoppas jag
Benita - Men vad är normal??
Linda - ALLT annat än du....:)
Benita - *asg* *"ähh du har ju hela helgen på dig"* =)



Sen va jag hos min mamma en stund och skulle passa Simon men Monika kom innan mamma skulle åka. Gick sedan ner till Kelly för att sedan gå ut på en till power walk som jag redan halv 6 på morgonen gjorde =)
Det va jag, Kelly, Emelie, Anna och Sara...vi gick nästan exakt 1 timme.



Efter promenaden gjorde Kelly oss en gooood smoothie =) Vid 20.00 kom min älskade pojkvän och mös med mig framför tv:n till Desperate Housewife :p efter det åkte vi hem, båda va helt slut då vi natten innan kanske bara sov 4 timmar :S Väl hemma så fann jag dessa underbara på bordet =D





Han är underbar han =)
I morse vart det ingen power walk för jag va verkligen sååå trött :( men efter att Micke kommer hem ska vi dra till gymmet och köra ben =) och efter det ska vi ut och gå.....Näää nu ska ja dammsuga och torka golven =)

Nice =)

Träningsvärken börjar smyga sig på i brösten och det känns sköööönt =) Det har ju verkligen tagit, jag som verkligen inte brukar köra bröst har ju inga muskler där så det va lite skakigt när man körde men bra gick de =) Jag har ju världens bästa PT (personlig tränare) min älskade Micke såklart ;) Sen körde vi mage också så jag älskar så mycket ;)

I helgen har vi mest fixat här hemma i lägenheten och i förrådet, varit hos min kusin på kalas, varit på fotbollsträning. Men FAN va tiden går fort :( helgerna bara flyger i väg det känns som att vi inte hinner umgås förns tiden är slut, HEEEELT värdelöst.

I dag så ska jag va barnvakt åt lille Simon en stund sen blir det mys med Kelly =)

Här kommer lite bilder från helgen....



Mickes och min hylla med våra pokaler

Min hylla ;)

Lexie skulle visa att hon visst är liten ;)

Mys med husse

Fixade mina naglar med lite guld =)

Vanilj pannkakor

O´boy pannkakor

Mmmm smarrigt ;)

En liten Patric vid frukosten

The ester bunny vart uppäten haha

I morse vid 6 tiden va det -4 C, HERRE GUD vad händer????


HAVE I NICE DAY!! =)


 


Min älskade prins...

Jag är så jävla lycklig, trodde aldrig att jag någonsin skulle få känna så här. Att få leva med en man, man älskar så otroligt mycket älskar mig lika mycket tillbaka. Han är mannen i mitt liv och jag kommer aldrig att släppa honom.
Att få ligga i hans famn och känna trygghet och kärlek, se i hans ögon och se all kärlek.

FAN VA LYCKLIG JAG ÄR!!!!!!

Jag ÄLSKAR dig Micke, min prins, min älskade, min vän, min själsfrände, mitt ALLT ♥
Den här låten är till dig....


Uppe med tuppen

Japp kl är nu 06.00 =) jag vaknade 05.08 och knnde sedan inte somna om :( så jag tog mig i kragen och gick upp. Tänkte gå ut och gå en rask morgon promenad med Lexie och bränna lite fett ;) Motivationen till att träna är väldigt hög just nu, va och tränade med Micke i går lite lätt och man får bara mer blodad tand för det =)

Nää måste äta min frukost nu seee yaaa....

Gamla bilder...

Hittade en massa skivor med gamla bilder i på mina hundar, från 2005 och 2007 när jag tex tävlar Lexie på U-DM och U-SM =)

 
Fria följet och ställande under gång
 
Dommaren visar en 10:a och prisutdelningen, vi kom på en 2:a plats och kvalade oss till U-SM =)

Freestyle U-SM 2005




Sen vart det lite fotografering till en bok vi är med i.

Up

Min fina Lexie

O´boy, Tyson och Lexie våren 2007

O´boy gräver

O´boy och Lexie busar i vattnet

Sååå vacker

Sötnosen

Dem kan blunda samtidigt på kommando, eller inte hihihi

Mina fina tjejer

Jag och O´boy tränar agility

Izor hoppar över O´boy =)

Min fina ängel, saknaden är stor =(

O´boy, Izor och Nik

Påsk helgen

Har inte skrivit något ALLS i helgen =( Men vi har knappt varit hemma och om vi har varit hemma så har vi haft händer fulla hela tiden. Men här kommer en sumering av påsk helgen =)



Skärtorsdag: Va hemma i Tyresö träffade Kelly och ungarna, käkade lunch hos Emelie sen åkte vi till Veterinären med Lexie. Veterinären va lite konstig men det visste jag redan det ända jag vill ha va antibiotika och dem va dem ända som hade öppet efter 14, så säger hon: ja det känns lite onödigt att söva henne och skära upp örat. JAAAA det är lite onödigt, här ska det inte skäras i hennes öra :S Det är fint som det är, fick iaf antibiotika =) Sen på kvällen va vi överbjudna på grillning hos våra grannar Helena och Kjell, det va en riktigt mysig kväll med massa skratt =)
Klockan 2 på natten så fick jag och Micke snickra säng *asg* ena benet vek sig rejält och vi fick ställa upp den på högkant för att spika fast den igen *haha* ja för det är ju något man vill göra mitt i natten när man är helt slut ;)


Lexie med nya polaren Basse

Långfredag: Lexie va lite piggare så vi bestämde oss för att ta en härlig promenad på Djurgårn, först så gick vi vid vattnet innan vi drog i oss en korv och sedan la vi oss på en äng. Lexie hade med sig sin favvo boll som hon låg och tuggade på =) På kvällen va vi bjudna på middag och Kelly å co men inga barn =( dem va hos sin farmor. Det va jag, Micke, Vase, Kelly, Emelie och Markus som käkade middag och drack lite. Markus hade gjort en egen shot med hallonbåtar och lakrits Dextosol som han själv inte tyckte vart så jävla god, men jag tyckte den va helt okej =)

 
        Jag och min älskling                  Lexie ligger med sin boll på ängen
 
Kaknästornet och lite vitsippor

Sköna gänget
 
Lite kärlek under kvällen ♥
 
Lite dans på bordet och en skev Kelly



Påskafton:  Först på fm så åkte vi hem till Kelly då hennes barn kommit hem igen =) Mös en hel del med dem innan det va dags för middag igen, denna gång hos mamma fast hon va hos min bror i Jordbro och va barnvakt åt Andreas =) Det vart lite ägg och lamm sedan vart det mammas GODA Tacopaj, den är så sjukt god =) Både jag och Micke va ganska trötta så vi råkade somna innan maten *hehe* Efter att varit där i ett par timmar så drog vi oss hemåt, mös hela kvällen och somnade ganska tidigt =)

Påskdagen:  Vi åkte till Tyresö för att börja tömma Emelies förådd med mina grejer *hehe* sen drog vi förbi Biltema för att införskaffa oss färg till v-rummet. Vi va ute hela dagen och röjde och sedan vart det första grillningen på vår altan =)
Och efter att vi hade ätiti så gick vi över till våra grannar Helena och Kjelle med en vinare. Vi satt ett par stycken ute i kylan till 23.00 sen gick vi in *burrr* säger jag bara, 3 utav mina fingrar blev blåa :S Sen gick vi in till grannen Anna  som bjöd på lite natt mat =)


Grillen på altan


Lite vårfint i trappan

 


Älsklingen passar grillen

 
Det va ju lite kall ute




Full mundering på =)

Annandag påsk: I väg igen till Tyresö för att hämta mer grejer, sen va vi hemma och bara fixade en massa här hemma. En hel del ska kastas då vi har mycket av dubbla uppsättningar och sen rensar vi båda =)

Veterinären

Förmodligen har Lexie fått en infektion i örat så kl 14.00 ska vi till vet. så att hon kan få antibiotika. Min lilla skrutt, nu när det kliar så kryper  hon under sängen och gömmer sig, men kommer inte ut då golvet är så halt så man fåt hjälpa henne ut =)

Sitter just nu hemma hos Emelie med Kelly, Vase och ungarna, har inte träffat barnen sen i lördags så det är helt underbart att få träffa dem igen =)

I kväll ska jag och Micke över till grannarna och grilla och ha det trevligt =)

5 saker

◊ 5 saker i min frys: Kärleksmums, pyttipanna, grillspett, isbitar, köttbular

◊ 5 saker i min garderob: tröjor, byxor, strumpor, b-h, underkläder

◊ 5 saker i min väska: Ibumetin, halstabletter, smink, allergimedicin, läppglans

◊ 5 saker i badrumsskåpet: hudkräm, trimmer, ljus, deo, hårspray

◊ 5 saker i min bil: handduk, cd-skivor, barnstol, karta, papper....Men det är dock Micke som kör =)

Och nu utmanar jag alla er

En liten lista

DAGENS:

klädsel:
Mickes mjukisbyxor och en t-shirt
frisyr: uppsatt i en slarvig knut
låt: humm... vet inte..
tv: Inget
vill ha: Mina pengar från a-kassan ;)
tråkigaste: Att gå arbetslös
roligaste: Att jag får träffa min familj med 2 dagars intervall =)

**************************************

SENASTE PERSON SOM:

såg dig gråta: Tror de va Kelly :S
fick dig att gråta: att jag vart av med lägenheten
fick dig att börja skratta:  Micke
du gick på bio med: Micke
du gick på stan med: Oj det va ett tag sedan, tror de va Karin
skickade ett e-mail till dig: Nått från fb
skickade ett sms till dig: Micke =)

***************************************

HAR DU NÅGONSIN:

sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Självklart!
bråkat med ditt husdjur: Hahahaha... ja men det hör ju till ;)
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nja kanske inte riktigt

***************************************

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: ja
Danmark: Ja
Finland: ja
Island: Nej
USA: Nej
Tyskland: Ja
Frankrike: nej
Spanien: nej
Italien: Nej
Kroatien: Nej
Grekland : nej
Österrike: nej
Schweiz : nej
Thailand: Nej
Kanada: Nej
Brasilien: Nej
England: nej

****************************************

EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: Att förlora någon som står mig väldigt nära
Vart vill du gifta dig: Tyresö kyrka
Vem hatar du verkligen: Ingen
Vem irriterar du dig på: Ingen
Har du varit kär: Gud ja!
Kör du bil: nej...har inge kort
Har du ett jobb: nej :( men söker som fan
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, jag är väldigt social av mig, men ibland är det skönt att ha tid för sig själv
Är du ett hälsofreak: nja inte direkt
Är du ensam nu: nej... har ju min hund hemma =)

******************************************
'
FAVORIT

Rum i huset: Hmm, v-rummet där datorn är :p hahaha
Typ av musik: typ allt
Parfym: DKNY (rosa)
Månad: Oj va svårt, kankse augusti vart och skönt och sen fyller ja ju år :)
Mat: Taco och lite till hehe
Dricka: cola ;)
Godis: choklad
Tidning: Fitness magazine
Film: Hmmm....
Skådis: ?
Djur: hund!

*****************************************

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit:
Nej
Köpt någonting: nej
Sjungit: nej
Sagt "Jag Älskar Dig": ja.. flera gånger
Velat säga till någon eller några att du älskar dem:
Träffat någon ny: nej
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja
Kissed someone: ja
Ätit: ja

Måndag

Tänkte snabbt blogga lite, i fredags så va jag hemma hos Linn käkade middag och drack lite vin medans min karl va på kryssning med jobbet =) När han kom hem i lördags så väntade det lite överaskningar för honom då han fyller år i morron, mer om det lite senare =) Och på lördag dag så skulle Kelly ha kalas för aurora så jag va där på fm och hjälpte till =)

Hade kurs i går men det började inte så bra, Lexie "flög" på hanen då han kom för nära och då svarade han upp mot henne och slet "sönder" hennes öra :S Det gick inte hål i själva örat men brosket är uppfläkt ca 5-7 cm. Hon har varit ganska låg av sig, hon såg en katt i går på promenaden och brydde sig knappt, då mår inte min prinsessa bra =( I dag så har det vätskat lite, fick iaf raka henne nu så att det inte kommer in en massa hår i såret. Nu ligger hon mest har skakat en del men ligger nu och sover iaf.

Va hemma hos min bror i går som fyllde 37 år, grillade korv och mös med familjen =) I morron blir det mer kalas då min älskling fyller år, så det blir att baka en del i morron =)

Det är så fint väder ute, men då min lilla skrutt inte mår så bra och bara vill göra i från sig så får jag hålla mig inne =(

Bilder kommer lite senare, datorn är lite seg.....

 

26 år och får inte köpa cigg :S

Va nere på Lidl och skulle köpa cigg och kassörskan frågade om jag hade legg?? Nää det ligger hemma sa jag även fast jag inte har något. Tyvärr du måste ha legg för att köpa cigg WHAT!!!!! jag är snart 27 år gammal och får inte köpa cigg haha....Hade jag haft "normala" kläder och smink på mig så hade jag säkert fått köpa men nu hade jag träningskläder och inge smink, hmmm undra om man ska klä upp sig och gå ner igen *haha*

Det är verkligen vår ute nu, 15 grader i skuggan och det är underbart, det finns väl ingen chans att det kommer mer snö nu??? Det finns flera tecken på att våren är här, tussilago, citronfjärilar och lite annat smått och gott.


Tussilago jag hittade häromdagen =)


I går så va jag i Brandbergen och träffade min vän Daniel och hans hundar, det va väl si så där 5 veckor sedan vi sågs. Hundarna röjde runt och hade sig, Lexie vart jätte glad då hon hittade en stor vatten pöl i berget där man även kan dyka med huvudet efter pinnar haha.


Vattenpölen

Dykning

Bella och Lexie kampar om en pinne

Bonzo ville också va med =)

Lexie hittade en rot som skulle ha upp

Smootie
* Mild Yoghurt
* Protein pulver (Vanilj)
* Krossad linfön
* Krossad havregryn
* Tinade jordgubbar
 

Shit redan torsdag

denna vecka har gått sjukt fort vart tog den vägen??

I natt vaknade jag vid 1 tiden och kunde inte somna om :( hade ont i mina vader typ som växtverk :S så jag gick upp efter att vridit och vänt på mig ett tag, tog några värktabletter och satte mig framför datorn till ca 3 då vart jag trött igen.
Micke väckte mig vid 10 när han ringde mig, ohh shit va trött jag va somnade om och vaknade vid halv 1 :S
Fan hela dagen är ju nästan förstörd :( men sover inte jag ordentligt på natten blir jag shit trött. I går gick jag upp vid 8 för att få in lite rutiner men det förstördes ju i dag :( får hålla igång i dag så att man tröttar ut sig till kvällen.

Va ute och tränade Lexie en sväng och det gick bra, körde mycket inkallnings ingångar om man kan kalla det så :p inkallning med ställande och flipade på turn. Sen gick vi en sväng till Lidl och sen hem, nu ligger hon i sin säng och sussar. Tänkte snart lägga mig i ett bad för att sedan dra mig till ICA maxi eller Brandbergen för att handla lite då Lidl inte hade det jag behövde till kvällen :(

I morron ska min älskling på kryssning med jobbet så jag blir ensam :( men hörde något om fetsa med tjejerna?? *hehe* får se hur Karin tänkt sig =) På lördag ska ja iaf till Kelly på lite kalas fast tidigare då Micke kommer hem vid 5 kankse och då blir det lite överaskning för honom =)

Det är ingen vanlig dag...

för det är Auroras födelsedag, hurra hurra hurra =) Ja lill skruttan fyller 3 år i dag och vi va där en sväng och firade henne =) Annars har dagen bestått av promenad, i morse vid halv 9 tog jag Lexie och Kitty i vagnen och va ute och gick i 2 timmar sen tog jag ut Leon på en halvtimmes promenad. Hur härligt väder som helst me like ALOTE =)

Nu blir det film och frukt =)


RSS 2.0