Härliga lördag =)

Det är ju inget toppen väder ute precis men kan ändå inte sluta att le =) Sitter just nu barnvakt åt sötaste Kitty då Markus och Kelly åkte iväg och handlade, sen ska jag hem och duscha och längta tills jag och Lexie åker till Vendelslömalm :D Såååå jävla mysigt kommer det att bli *hihi* Kommer va sååååååå svårt att åka där i från :( men när man väl gjort det kan man börja längta igen :p Näää nu ska jag mysa med Kitty en stund....Ha en underar lördag för det kommer jag lätt ha =) puss på er


Helg...

I dag har dagen varit ett stort leende =) Det är väl typ det ända jag gjort i dag, tänkte på små saker och så ler jag, får mess och då ler jag ännu mer. Allt detta leende kommer ifrån ett 3 timmars långt mysigt samtal i går, det är ju allt jag letar efter...perfect match....det är helt SJUKT vad allt stämmer in, kan det betyda att det är min tur nu??

I dag så va jag och mamma hos min bror och skulle hämta hem hans son Simon som ska sova hos oss i natt. sen drog jag ner till centrum men Kelly, Markus, Emelie, Tommy, Kitty och Miranda. Käkade lite mat och gick runt och glodde i affärerna sen gick jag och Linn ut med doggarna. Har inga speciella planer för kvällen men man kanske drar ner till Linn eller nått =) Nää nu ska jag leeeee vidare...ha en underbar fredag =)


För jag mår så braaaaa =)

Har en jävla massa glädje rus som jag fick på vägen ner till gymmet :) Med bästaste musiken i öronen gick jag leendes och mötte upp Matte som vart dagens sällskap på gymmet. Körde ben, rumpa och mage skönt som fan =) gjorde en massa utfall och fan va det tog så nu är jag helt skakis i låren :p

Nu har sötaste Miryam kommit och vi ska fixa en blogg tillsammans om träning/hälsa och lite skvaller :D
Seeeeeee you later....

Bläää

Nu äntligen är nätet tillbaka efter 1 ½ dag utan, fan man blir ju så rastlös men gör ju det mesta via daton hehe.
Känner mig lite nere i dag, vet dock inte varför men jag skyller på hormonerna för det finns ingen annan anledning.

I går när jag skulle kolla på Andra Avenyn så va det ngt annat på tv:n *WHAT* snackade med min polare och han sa att det va försenat 30 min, tur att han har kolla hehe. Sen så börjar ju Desperate Housewife nästa tisdag hur ska jag då göra???? Det krockar ju med Andra Avenyn som tur är så går det ju att kolla på datorn så jag och Kelly kan våran mys tisdag som honb estämde i går. Kl 19.30-20.00 är det Halv 8 hos mig, sen kl 20.00-21.00 är det Linda Rosing grejen som vi kollade på i går och nu är vi fast *haha* och sist men inte minst så är det Desperate Housewifs 21.00-22.00 perfekt tisdag =)

I dag så håller jag och mamma på att renovera om i köket, drar ner taperen på ena väggen och gjort rent dem andra väggarna så att vi kan måla om.

I går så va jag mamma och Lexie ute vid Tyresö slott och Trintorp, jätte mysig va det tog en massa bilder i solen =)
Men Lexie började blöda från sin trampdyna igen så nu få hon gå med sko ute när vi går stackarn, lite svårt att läka när hon är ute i snön och det börjar blöda hela tiden. Lägger upp en bild längst ner på hennes trampdyna så ni som är känsliga ska inte kolla tex :Kelly så rulla ner försiktigt sen står det när den kommer.













Nu kommer hennes trampdyna











Usch för att vara tjej ibland...

ja denna jävla cp vecka man ha 1 gång i månaden...fan va ja hatar den varför måste vi tjejer ha den?? Bråkas med hormoner, ha ont i magen, bli fattig på skydd och piller, känna oss uppsvullna, må illa....om vi nu ska ha det kan inte då killar typ föda barnen?? Vad får dem fightas med varje månad?? Oss kanske haha men det är väl inget det gör ni ju varje dag ändå :p
Så i dag har det inte blivit ngn nytta, jag och Kelly låg båda 2 med smärtor i magen på hennes soffa medans ungarna bråkade, måste dem va på de humöret i dag????
Den ända nytt jag gjort i dag är att formaterat min burk men inte vart det bra för de, för nu måste ja göra om det för att det vart fel alla program försvann ju inte *gahhh*

Kollade i Jysk katalogen i dag *buhu* säger jag bara, måste dem ha saker som jag gillar?? Det är ju inte så att jag tänker lägga ner pengar på detta lilla rum, för det kommer ändå inte bli som jag vill ha det, blir så trött på det ibland.
Men det är inget att gråta över utan göra det bästa av situationen istället =)

Åhh det är en massa massa snöööö ute, me like alot =) och Lexie med för den delen, men då hon har skurit upp sin ena trampdyna så han hon fått gått med en doja på tassen men i morron får hon slippa den. Förhoppningsvis så blir det SOL i morron så jag kan va ute och fota mitt lilla monster, men innan det så blir det en sväng på gymmet och pumpa ut sig lite =)


Måndag...

Glömde ju skriva att det inte blev någon resa till Dalarna, jag och Kelly satt och budade på 5 st biljetter men fick inget vinnande bud =( Men vi planerar att åka upp inom kort ändå =)

I går satt jag och fixade i photo shop, hittade massor att leka med gjorde några bilder jag tänkte lägga upp.



















Nää nu ska ja leka vidare...Tjingeling

Söndag...

Nu är helgen slut och jag med för den delen :p va på en as rolig fest i fredags med en massa dalmasar =)
I går så låg jag i Kellys soffa hela dagen och sov om vart annat, sen vart det en lugn hemma väl och i dag känner jag mig lite hängig =( Kan ju va för allergin också :S Orkar inte skriva mer just nu ska fixa lite med olika saker nu =)

Då drar vi då =)

I morron bitti så drar jag och min kära Vän Kelly upp till Dalarna, vi ska buda på biljetter från Tradera som går 06:14 från Centralen ojoj och budningen går ut om 5 timmar så om vi får biljetterna så blir det inte mycket till att sova i natt, då våran buss från ringen går 05:23 och innan dess så ska man ju gå upp :p Men det blir väl till att sova på tåget upp =)
Min kära Lexie stannar hemma hos min snälla mamma i helgen och det är hennes förskänt att vi kan åka upp. Mamma du är guld värd ♥ Nu är det bara att ladda alla batterier till alla kameror, ja jag blir ju av en liten turist och va fan det är jag ju :p

Nää nu ska jag umgås med Kelly (för det kommer jag ju inte göra hela helgen) haha, sen blir det hem och packa....

Bokstaven B

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Benita

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Blod

3. Flicknamn: Bianca

4. Pojknamn: Björn

5. Yrke: Butiksbiträde

6. Färg: Blå

7. Klädesplagg: B-H

8. Mat: Blodpuddning

9. Sak i badrummet: Badkar

10. Plats/stad: Björnlunda

11. En orsak att vara sen: blöt

12. Något man skriker: bajs

13. Film: Breavheart

14. Något man dricker: Bärs

15. Band: Brother olsen

16. Djur: Björn

17. Gatunamn: Birgergalsgatan

18. Bil: BMW

19. Sång: Blåsippan

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Brändboll
Utmanar dom som vill.

.....

Just de i går så gick jag förbi Statoil för att köpa lite frukt och hittade jätte fina vindruvor, kommer fram till kassan och kassörskan säger: - Jaha har vi vidruvor?? Hon går sedan och pratar med en annan i personalen som hjälper henne sedan att få fram priset. - 70 spänn?? Nää då vill jag inte ha dem säger jag
- Det förstår jag säger kassörskan som sänker priset till 25 kr =)
Undra hur dem igentligen tänker när dem sätter 70 kr på ett par vindruvor??

Va ju ganska pigg i går som sagt så jag började städa här hemma, tvätta lite påslakan mm gick väl å la mig vid halv 12.
Nu så tänkte jag fortsätta lite med städningen och fixa med en massa tråkigt pappersarbete, men det måste göras.


=)

Gud jag har så mycket energi i kroppen, i morse när jag vaknade kännde jag hur tung min kropp va så jag tänkte att den skulle få vila en dag. Gjorde väl inte så mycket på dagen va hos Kelly en sväng sen har jag varit  hemma och tagit det lungt och sen drog jag och tränade iaf =) Jag och Miryam drog till Flex och köre 2 h 20 min, så nice =) Hörde biceps, triceps och mage sen vart det x-trainern 20 min. Jag känner verkligen hur min kondition blir bättre nu efter bra 3 dagar utan cigg och nu kommer får jag mer motivation till att inte röka =) Efter träningen så gick vi hem till mig och käkade kyckling och ris med keso mmmm smarrigt =) och nu ska man ju va trött...eller?? Fan inte jag, har ju mer energi än någonsin har så mycket glädje i kroppen =) Så här ser en glad Benita ut och jag känner mig verkligen så =)



Nää nu ska jag hoppa in i duschen....massa <3<3<3<3<3<3<3<3 till er där ute...


Mitt hjärta...








Utmaning...

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor!


DIG:
1. Hur lång är du ? 169 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor?
3. Vad pluggar du ? Inget just nu.
4. Har du långt hår ? Ganska så.
5. Vilken hårfärg har du ? Just nu mörkbrunt med ljusa slingor i
6. Sminkar du dig ? Nja kanske lite mascara nångång på vardagen annars till fest
7. Har du haft sex senaste månaden? Jaa min bubbla är spräckt *hehe* det är bara att börja om från början igen :p
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Svarta
9. Har du kysst någon idag ? Nopp

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? Nää min pappa är i himelen
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?
3. Hur många syskon har du ? 2
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Hej då
5. Hur många ställen har du bott på ? Orkar inte räkna just nu
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen speciell
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Svårt att välja.
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Det minns jag inte.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? I dag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Kelly
3. Har du kysst nån kompis ? Hmm, aa.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? Tessan alias syrran, 20 år i år
6. Vem känner dig bäst? Hm, svår fråga. Jag vet faktiskt inte.
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Ja eller det beror nog på  
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Absolut inte.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja
2. Klä dig annorlunda? Ja
3. Vara dig själv ? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Om man inte har ngn da??
6. Pierca dig ? Japp
7. Ha sex på offentlig plats ? Way not?
8. Vara omogen ? Det är jag ju redan
9. Äta småkryp ? Nej tack

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? Idag
2. När var du på semester senast ? Det beror nog på vad som inräknas i semester
3. Vilken färg är det på din tandborste ? Blå och vit
4. Är ditt hår tråkigt ? Nja håller på att fixa iordning det nu =)
5. Vem såg dig naken senast ? Skit i de du
6. Hur ofta duschar du? Ungefär varann dag.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? Så fort Tessan och Jimmy kommer hem så ska jag hem och sova.

Hundvakt...

Just nu sitter jag hundvakt åt gulliga Tyson för Tessan och Jimmy skulle åka till Nyköping och hämta en grej till bilen.
I går så vart det typ 3 pass, först på f.m så vart det kondition och stretching sen vart det långpromenad med Lexie och efter det vart det en jävla massa ben. Satte på 40 kg på bänkpressen men sen märkte vi att jag lurat mig själv det va i själva verket 70 kg *hehe* Sen gick jag hem och hämtade Lexie och åkte med Tessan, Jimmy och Tyson till Tantolunden och släppte hundarna uppe på berget. Jätte mysigt va det men jävligt kallt, fin utsikt kort kommer i morron.

I dag har det varit ett jävla springande först ut med Lexie i morse sen ner till centrum och möta upp Kelly och Emelie för att träna, tränade mage och lite axlar. Sen vart det Kelly-hem och hämta Lexie-ner till Kelly-ner till affären-upp till Kelly-upp till mig coh hämta margarin-ner till Kelly-ut på 1½ timmes promenad-hem till Kelly-och nu hem till Tessan. Jag är en aningen trött, skulle ha tränat ett till pass på kvällen men struntade i det då jag har kört typ 2 pass varje dag nu och ska även göra det i morron.

Jag och Kelly ska spendera helgen uppe i Dalarna, åker upp på fredag till Borlänge och sen därifrån ska vi ta oss till Orsa med buss tror jag då våran polare bangade ur på att följa med upp. Sen åker vi hem på söndag om vi får tag på biljetter *haha*


Söta Tyson

Näää nu ska jag krypa upp i soffan med 2 söta hundar och kolla på Andra Avenyn...See ya

Lite stretching...

Satt och kollade lite stretching övningar på nätet då jag känner att det är något jag har nytta av och jag kan inte så mycket om det. Hittade en bra sida om hur mycket som helst inte bara stretching utan om det mesta inom träning och som är för tjejer dock på engelska men jävlar va bra =)
http://www.womensheart.org/
Sen har vi http://www.ryggochmuskelakuten.se - där är det bilder och bra förklaringar

Måndag igen...

Ja då är det en ny veca och nya tag, känner mig riktigt utvilad i dag sov iof ca 12 timmar men det behövdes så jag får  =)
Va nere på Flex i går med Vase och Markus och tränade bröst o mage, kunde inte hålla mig från att köra mage igen :p Jag och Vase skulle gått ner igen och köra 1 timme på x-trainern men dem stängde 7 och vi va klara vid halv kanske :( Så det blev en rast 40 min promenad på kvällen med Lexie i stället =)

Sitter nu och äter sen ut med Lexie och sen blir det att dra ner till gymmet och köra 1 timme på x-trainern, tanken va att köra 3 pass i dag. Först ett konditions pass, lång promenad med Lexie sen köra ett styrke pass på em och ett styrka på kvällen får se hur vi hinner med nu. Men 2 pass blir det iaf =) Nu ska jag verkligen ligga i men inte köra för hårt, ska ju ha den där kroppen till sommaren :p så nu blir det att träna varje dag och sluta med rökandet så att man får upp konditionen igen och Lexie ska också ligga i hårt träning hennes kondition och muskler ska tillbaka =)

Nää nu ska ja ut med Lexie sen fixa bra tränings musik till mobilen se kör vi =)


Go morron

Ja då är man uppe igen då :p Kitty vaknade vid 06 i morse låg och pratade en stund innan hon somnade om igen. Sen vaknade Aurora vid 08 och då gick vi alla upp, ätit frukost och kollar nu på Playhouse Disney =)
Hoppas ju på fint väder i dag men det verkar ju vara ute slutet =(
Nää nu ska jag mysa med ungarna i soffan...Tjing


Tjejerna i sommras =)

Alla <3 dag...

Dagen har varit mysig, umgåtts med vänner hela dagen och Kellys underbara barn =)
I går så satt jag och Linn hos henne och drack lite, kollade tv och nätet kom i säng vid 01 sen vid 2 vart jag väckt av mobilen och kom inte i säng förns 06 igen :p  Det vart inte många timmar sömn i natt så det har kännts som att någon hade kört över mig med en lastbil, slumrade väl 2 ggr på dagen hos Kelly men är fortfarande trött :S Men efter att sovit ca 4 timmar natten till i dag och slumrat 2ggr så är det inte så konstigt. Ska sova hos Kelly i natt med barnen så hon och Markus får sova själva ♥ Just de jag och Kelly har börjat på våran blondi frilla* hehe* nää men Kelly gjorde några slingor för ngn vecka sen och vill ha tillbaka sitt blonda hår, och jag har börjat sakna mitt efter si så där 4 år så nu har jag börjat göra slingor =) Vart helt okej, men tänker inte bli platinablond haha.

Satt nyss och käkade popcorn och bet av en bit av samma tand IGEN *suckar* detta kommer inte att bli billigt =( men men så är det när man är gammal, allt kostar ju skjortan =( Aja nu ska jag väl glo lite på tv så att man kan få dagens alkohol ur kroppen och sussa gott :p Hoppas verkligen på sol i morron, är så foto sugen måste få lite nya kort på min älskling hon blir så fin i solen och mot snön mitt lilla lakritstroll :p

Sleep tight....

Yeay....

så skön låt.....tack Patte =)


Go morron go morron...

Fan i dag är man uppe med tuppen =) Jag har varit och lämnat Kellys små änglar på dagis och nu ska jag ut på en härlig morgon promenad med min älskade hund...see ya...

It´s a men´s world



Låten är så skön, den påminner lite om en sensuell känsla ;) då låten oftas relateras till sånna scener i en filmer.

Va vare jag sa?? =)

Läste Tessans blogg nyss, hon har nu kommit hem från Dalarna efter att hon och hennes familj va runt där och skulle kolla antikaffärer/marknader. När hon sa detta till mig och att hon skulle va i Borlänge så sa jag till henne att hon måste in på Kupolen och kolla skorna i deras stora skoaffär. Men det kommer inte jag ha tid med vi ska ju runt på antik marknader mm. Hmm....så här skrev hon i sin blogg =)

sen åkte vi till Kupolen, ett köpcentrum i borlänge....... Sen fann jag även ett par UR snygga stävlar som jag bara va tvungen att ha... så min snälla mamma köpte mina stövlar åt mig =) wiiiii 299:- kostade dom också..... vi va inne på nå stoooor sko butik.... jag hittade sjukt mycke fina skor! i love skor!!

Vad vare jag sa??  =) Hehe
Det är synd att man inte har pengar när man nu väl ska åka upp dit igen, fan vill ju nya skor =(

I dag har jag varit på lite mer cp humör och drivit runt med folk via sms, mina polare måste ju tror att jag slagit i huvudet eller nått *haha*¨Sen har jag haft en så där härlig känsla i kroppen i dag, så det nästan sprätte om mig hehe nice.

I går så va jag och Karin nere på mödravården, ni skulle ha sett/hört Karin när hon fick höra att jag inte haft sex på 2½ månad *haha* hon va lite chockad stackarn. Jaja men jag har valt det själv, efter mitt brake med mitt ex så valde jag att lägga killar på hyllan ett tag,  ta hand och bara tänka på mig själv och det har varit så skönt. Folk blir ju lite fundersamma när man säger att man inte haft sex på ett tag, blir du inte kåt?? *haha* jag är inte mer än en människa klart som fan att man blir kåt. MEN ju mer tiden går ju mindre känner man behovet men visst tankarna finns ju där såklart. Men jag väljer också att inte gör det för då blir det som att ställa en chipsskål på bordet, tar man 1 är man fast. då är jag hellre utan.


Bla bla bla...

Jag är på cp humör, har mess bombat min polare för att jag har så tråkigt fast han satt 2 m i från haha ja då har man tråkigt :p Har kollat på Jeff Dunham christmas special, vi skrattade så att vi fick ont i magen, och så skulle man ju försöka skratt lite tystare då barnen sover hehe sen skulle markus gå och sova så vi fick inte kolla klart :( Får gör de i morron och då kan man ju skratta högre :P och så blir det gymmet...Nice :) nää nu ska jag mobba dem jävlarna här...

Kan gärna vill gärna men har ingen hjärna...:p

Söndag...

Va ju hos Jeppe i går, sen kom Jonny, Linnea och Ämil dit =) Vi drog ganska snabbt ner till Tjili där vi hade as kul, det hände en patetisk händelse under kvällen som jag bara kan skratta åt patetiska tjejer säger jag bara.
Kom väl hem runt halv 6 och kunde inte somna på ett tag men till slut så gjorde jag det och vaknade vid 9 av att Simon (brorsonen) väsnades och ville in på rummet. Somnade till slut om igen och gick upp vid halv 1. Träffade ett gäng tjejer vid 2  tiden och diskuterade en händelse som har dykt upp, men vill jag inte säga om den saken.

Har precis käkat hos Kelly, nu lägger hon barnen och sen kanske det blir en film eller nått.
I morron ska jag komma igång med träningen igen efter att varit sjuk i ca 3 veckor och min kära vän Kelly ska med ner och svettas med mig =) Ska sätta ihop en schema på min träning nu så att det verkligen blir allvar, fan det är ju sommar snart och har en del fotograferingar iplanerade.

Näää nu ska jag va social...tjingeling

Hmm...

Sitter hos min kära än Jeppe och Jonny är här dricker lite, kul att träffa honom igen då det va ett tag sedan.
Får se vart kvällen slutar, kanske går ut och röjer lite :p Har inte så mycket att säga just nu, är lite chockad hur tjejer kan va. Efter ca 5 månader får jag reda på en sak, jag fattar inte hur det ha kunnat kommit upp, vem har hittat på?? Det hoppas jag att ja får reda på i morron då vi ska träffas och snacka, det är ett stort så kallat påhopp. För det skulle ALDRIG hända.....aja nä nu ska ja va social här ha en bra kväll...ciao


Lördag...

Ja då va det redan lördag, va veckan har gått fort har den varit så rolig?? haha
I går så va jag med Kelly och Sandra på dagen, Kelly färgare Sandras hår och jag klippte det och hon vart nöjd som tur är :p Sen skulle jag hjälpa Linn med hennes blogg design så vi satt i ett par timmar med den då Linn inte visste vad hon ville ha och så ändrade vi en del men kul är det =) Sen gick vi ner till henne och käkade kebab av 2 olika slag pratade och kollade runt på nätet. Linn och Johan ska åka till Thailand om ca 3 veckor och då ska jag va lägenhetsvakt, skönt att komma ifrån lägenheten jag bor i nu =) Då kommer jag och Kelly ännu närmare varandra, vilka mysiga kvällar vi kan ha =) Tack för en mysig kväll Linn ♥

Tänkte städa lite här hemma, fixa med min dator som jag behöver fixa om ska bara hitta en XP Vista skiva. Sen blir det ner till Kelly som vanligt =)

Jag ska sluta att försöka få denna vänskap att fungera, jag trodde verkligen att personen hade förändrats men fan va fel man har som vanligt. Är trött på att va snäll och trevlig och försöka hela tiden, varför ödsla sin tid?!!

Nää nu ska jag poppa musik och städa....Tjingeling...



Nån som vill dra med mig?? haha

Sitter på blocket och kollar gårdar, vill verkligen bara dra och öppna min egna hundskola och jag har hittat en så snygg och bra gård. Bara 13.500:-/mån hehe. Den har 2 gäststugor 1 vedbod som dem haft som hönshus med isolering ooch värme/vatten och gäststugorna kan man hyra ut sen har den en butik som man själv kan ha som butik. Åhhh  vad jag vill ha.....här kommer lite bilder...


Köket


Gäststugorna


Huset


Bastun med bubbelkar

http://www.blocket.se/vi/19313447.htm?ca=11_s

Säg inte att du inte blir sugen??? :D

Uppdaterat 13:59

Hittat en hästanläggning usch detta är inte bra haha
http://www.everleaf.nu/

Vad jag leker :p







Ja nu har jag lekt med design igen, jag har den längst ner just nu fan man blir ju aldrig nöjd :(
Får lägga upp bilderna från i dag i morron, ska ut med Lexie nu och sen sova.

Mys mys...

Ja jag är på riktigt myshumör, ibland vill man verkligen inte va singel kunna krypa upp i sin älsklings famn och bara mysa hur underbar som helst. Och jag är ingen sån som kan mysa med en kompis eller vilken kille som helst, det känns så fel. Den jag ska mysa med ska också betyda ngt för mig för då blir känslan ännu bättre =)

Känner att jag skulle vilja åka iväg igen, det är inte så att det har hänt ngt eller att jag vill fly i från ngt men det känns som att jag står och trampar på samma ställe med det mesta i livet. Vill bara börja om på en ny kula så varför inte göra det någon annanstans?? Iaf ett tag, tror att det skulle va jätte skönt och bra för den delen utvidga sina vyer =)

Har massa bilder från dagen som kommer upp senare nu tänkte jag ta en härlig dusch...

Cp mage

Va precis ute med Lexie efter att kollat på Andra Avenyn =) så spännande *hehe*
Men denna mage, nu när jag kom in så fick jag jätte ont i magen, känns nästan lite som magkatarr som jag hade för ca 5 år sen men jag och Kelly pratade om detta härom dagen. Då min menstration har blivit lite knasig (den är alltid i tid och håller dagarna) men nu är det för tidig, är längre mm.  Så börjar jag undra om det är ngt fel, så började jag att tänka på en grej som hände i Oktober förra året och jag och Kelly började fundera om det har ngt med det att göra. Hon sa att man kan också ha så när man har livmodersinflammation *GHAAAA* Så nu funderar jag på att gå till Mödravården så dem får kolla om det är ngt, men förhoppningsvis är det inget. Men tankarna flyger ju bara iväg, tänk om det finns ngt kvar som har blivit en inflammation?? Aja inget att grubbla på, det är bara att kolla så att man va lugn sen....men det är ju mig vi pratar om och jag tror alltid det värsta.

Nä nu ska ja nog ta och äta ngt sen blir det sängen.....

Lite otur...

I dag när jag möblerade om i mitt rum så skulle jag skura och det va ngt på golvet som inte gick bort så jag hämtade en rakbladskniv. Och klantiga jag slant och skar mit på armen, såg att jag började blöda hämtade papper och sprang ner till en halv sovande Kelly som fick titta då jag inte vågade göra det själv. Den va lite djupt men inte så farligt, så jag gick hem och plåstrade om mig. Då det kommer att bli ärr så "la" jag iohp flickarna så nära som möjligt så att det inte ska synas så mycket. Jag kunde inte bära ngt mer då det gjorde ont och jag va rädd för att det skulle gå upp, så min kära mor la om ett tryckbandage och det känns bättre nu. Men jag vågade inte ta bort plåstret då flikarna låg så bra. Jag som tänkte komma igång med träningen i morron igen men då jag använder mina armar ganska mycket så kan jag typ bara träna ben :(

I lördags så satt vi alla hos Kelly och drack å hade skoj, sen drog vi till Tjili det va väldigt mycket folk men inte så mycket Erotik som jag hade hoppats på, inte ens bordet med alla leksaker va ngt att hänga i julgran :( Men jag hade kul ändå dansade hela natten tills mina fötter sa ifrån. Drack alldeles för mycket, det märkte jag när jag skulle kliva öve en kedja som hänge utanför, fastnade med klacken och höll med kedjestången i backen *haha*

I söndags så låg alla utslagna oss Kelly, käkade pizza och softade hela dagen. I går så kändes det inte som att all alkohol hade gått ur på kroppen på mig, Kelly eller Vase vi satt här och drygade oss. Jag och Kelly låg i ena soffan och Vase i den andra och messade varandra....hur tråkigt har man inte då?? Men fan va ja skrattade ända fram till 23 då det va dags att gå hem och sova.

RSS 2.0