Dag 1 avklarad...nästan ;)

I morse ringde mobilen klockan 7 då va det bara att stiga upp och klä på sig för att ta en morgonpromenad med älsklingen och Lexie =) Tror vi va ute i 40 min hade ingen koll på klockan men svetten rann iaf. Så nu jävlar ska jag hålla det här så jag nångång kan bli av med kilona, för detta är inte jag :( Vill ju ha tillbaka mina magrutor och då måste jag fan ligga i nu!!

Nää nu ska jag laga mat som blir vegitarisk lasagne =) Här kommer lite bilder från Alby...


Mitt lilla flummo ;)





Underbara sommar

Solen skiner och i dag va det 30 grader =) Har inte haft lusten att sitta inne och blogga nu när det är så fint väder ute ;) Midsommar va underbar vi började ute på Djurgår´n och sedan på eftermiddagen så begav vi oss hem till oss för att grilla och spela kubb. Klockan 1 så va allt undan röjt och vi kunde gå och knoppa efter en mysig midsommar. Dagen efter va vi pigga så jag drog med mig Lexie på en intervallträning som gick jätte bra, dock lite varmt.

I morron blir det nya tag, jag och älsklingen börjar på en liten diet (ingen tävlings diet) för att få bort det överflödiga ;) Micke vill ha bort den lilla mage han har fått och bygga på sig sina muskler han tappat efter att varit borta i 2 mån från gymet (han har nu tränat i 1 vecka) jag vill ha bort mina kilon och komma igång med styrketräningen lite senare. Vi va och handlade en massa i dag så nu är det bara att sätta i gång ;) Och morgon promenaderna sätts även igång i morron, ser fram emot det =)

Har ett STORT mål till December men tänker va lite tyst om det tills jag når mina del mål ;) Nej det är inte Decembercupen eller Lucia pokalen haha.

Då jag har varit sjuk eller jag har något men det vill inte bryta ut, i morse när jag vaknade hade jag ont i halsen och hostat hela dagen :( Så just nu får det bara bli promenader som jag nu ska ta ;)


Full fart framåt ♥


45 min

promenad blev det i dag från jobbet, så skönt =) Dem ringde in mig i morse till en annan förskola som tillhör den jag brukar jobba på, så där fick jag stå i köket ;) Sen gick jag hem där ifrån skönt som fan vare och nu känns det som att börjar släppa med träningen. Dock kommer det att bli lungt nu då jag haft ont i halsen hela helgen och har det fortfarande men promenader går super =) Sen åkte jag och min ny tatuerade älskling till centrum för att köpa VM fotbollen till ungarna och jag köpte nya tränings brallor och linne från SOC =)

Här är byxorna, linnet hittade jag inte ;) Nää nu blir det snart att knoppa och sen ut och gå i morronbitti =)



Härlig helg

Helgen har bestått av massa mys, trevligheter och så har vi varit i fixartagen.
I fredags så va det after work med jobbet, va där dock bara 1 timme då vi skulle på sommarnubbens vänner hos grannen vi hade en trevlig kväll =) I går va det lite seg på dagen men på em vart man lite piggare ;) Va på Jysk och köpte en rullgardin till sovrummet så nu kan man sova utan allt ljus ;) köpte även 2 korgar som skulle in i expediten i v-rummet. En ny dörrmatta till hallen vart också inköpt med en hund på såklart ;) hehe

I dag har vi fixat ute på tomten med att klippa och trimma gräsmattan, tagit bort en del grenar från buskarna och gjort en del hemma. Dagen har gått väldigt sakta och det har varit skönt så att man har kunnat njutit hela dagen =)

Här kommer lite bilder från helgen =)

 


Lexie ville också va med och spela fotboll ;)


Trött i dag...

Va jätte seg i morse och varit rätt seg mesta delen av dagen, skulle lätt kunna gå och sova ;)
Vaknade i natt av att Lexie spydde :( Hon spydde 7 ggr natten till söndag sen gick hon på fisk och ris hela söndagen och måndagen, fast i går kväll gav jag henne lite torrfoder i men det kom upp i dag så nu är det fisk och ris igen :(

I dag har jag lagat kyckling, Bulgur och currysås =) Jag har aldrig gjort curryåså på egen hand då jag alldrig äter sås själv, och om jag skulle göra det så gör jag det med färdiga påsar ;) Men såsen va en hit ;)

20:30 tog jag mig i kragen i går och va ute och gick 40 min (klappar mig själv på axeln) ;) Ska ut i kväll igen tänkte jag för just nu är för slut.


Härliga måndag

I går åkte jag och Lexie till Tungelsta för att träffa en kollega och hennes 2 vänner för en härlig lång promenad.
Vi hade det jätte mysigt i solen och hundarna röjde på, dem hittade ett härligt dike där det kom upp stinkande gråa hundar ;) haha fan va dem stank ;)

I dag så har jag stått i köket på jobbet, det är inte alltid lätt att laga mat åt ca 100 personer men allt gick som smort. Kan nog bero på att jag nu stått där i en vecka förut och börjar få in lite mer rutiner ;)
Tyvärr så blir jag helt slut efter att jobbat i köket då det är tempo hela dagen från 7-15.30 ska hålla koll på maten, diska allt man andvänder och det som kommer in *puha* Så när jag kom hem vart det ett bad för Lexie då allt schampo från i går inte helt blev ursköljt (schamponerade henne i havet) sen började jag röja i sovrummet, dammsuga över allt och byta lakan =)


Lexie mindre road ;)


Hela gänget


Min prinsessa


Så här såg man ut efter ett bad i diket ;)


Full fart framåt ;)


Blir så arg på mig själv...

Vet ju precis hur jag ska gå till väga, men varför kan jag inte bara gå upp tidigare för att ta mina morgonpromenader? Varför måste jag köpa den där colan, chokladen mm?? Kan jag inte bara ta tag i det för att börja min resa tillbaka till mina magrutor?? Undra va det är som stoppar mig??!! Någon som har något förslag??

Annars så händer det faktiskt inte så mycket, jobbar och sliter ;) Lexie har varit skadad men håller nu på att läka ihop så nu kan vi börja träna igen =) Micke går fortfarande sjukskriven för sitt diskbrock (stavas det så?) Vilket har sin fördel för Lexie ;) Båten ligger nu i men tyvärr så får vi fortfarande inte igång motorn :(





RSS 2.0