Blir så arg på mig själv...

Vet ju precis hur jag ska gå till väga, men varför kan jag inte bara gå upp tidigare för att ta mina morgonpromenader? Varför måste jag köpa den där colan, chokladen mm?? Kan jag inte bara ta tag i det för att börja min resa tillbaka till mina magrutor?? Undra va det är som stoppar mig??!! Någon som har något förslag??

Annars så händer det faktiskt inte så mycket, jobbar och sliter ;) Lexie har varit skadad men håller nu på att läka ihop så nu kan vi börja träna igen =) Micke går fortfarande sjukskriven för sitt diskbrock (stavas det så?) Vilket har sin fördel för Lexie ;) Båten ligger nu i men tyvärr så får vi fortfarande inte igång motorn :(

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, jag har saknat dina inlägg. Hoppas att du snart får tillbaka motivationen och börjar blogga igen. :)

2010-06-13 @ 09:30:12
URL: http://remes.blogg.se/
Postat av: Karin

Äntligen skriver hon!

Hihi.. japp vi fick en kanon dag på skansen =)

Var ligger båten? vilken marina?

2010-06-13 @ 09:56:17
URL: http://varanlillafamilj.blogg.se/
Postat av: Jennyn

du.. jag har samma problem. karaktären här borta är inte den bästa iaf!! Men då får vi bara träna hårdare haha.. Jag har börjat med något som heter razor8 som finns på www.proteinkungen.se läs under fettförbränning..Jag kan tala om sen hur de funkar haha..Båten just fan den ska ju i oxå.. usch man måste verkligen ha tid för allt.. kram på dig

2010-06-13 @ 20:01:39
URL: http://www.nynnyn.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Ja du, jag vet inte vad det är för nån bot. La ut bilder på bloggen. :) EN searay vet jag att det är, en liten, med utombordare. Det är de jag vet. haha Ja, boken var super bra, jägtte fina bilder också. :)

2010-06-13 @ 20:05:00
URL: http://remes.blogg.se/
Postat av: Tess

Wow nu skrev du äntligen inlägg! duktig tjej, ah det där me colan och chokladen och promenader det är nått jag frågar mig själv med, man vet om det men varför är det då så svårt att motstå när man vet vad resultatet av att avstå det bli....Jag vet inte heller hur man ska göra, men om du kommer på så måste du säga de till mig me =)

2010-06-21 @ 10:28:59
URL: http://rejment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0