Fredag...

Ojoojoj....nu skrek precis Micke och Markus när Sverige gjorde 3-3 mot England, England har gjort 3 mål i första halvlek och man trodde att det redan då va kört. Men Sverige motbevisade det =) Får se hur matchen slutar.

Vi ska snart åka och bada med ungarna och Lexie i Dreviken och fota en massa såklart ;) Hoppas att det blir snygga bilder nu när solen ska gå neråt :p

I går va jag och shopade skor med älsklingen på Igor sport i stan, vi köpte 3 st av märkerna Puma, nike och Addidas för endast 1100:- Helt sjuk billigt, nästa vecka ska vi åka med barnen och handla skor till dem med =)
Sen i dag va jag och mamma och klippte och och shoppade lite i Haninge Centrum, köpte 3 olika linnen det va väl det jag köpte hehe. Ska handla ett linne i morron med =)

Nästa torsdag ska jag in till stan och shopa lite i en speciellt affär, ska överaska älsklingen min när han kommer hem ;)

Här kommer lite bilder från i onsdags....

  
 

Lite bilder

från gårdagen när jag och syrran va och badade med hundarna.


Lexie hoppar efter pinnen



Redo för hoppningen igen



Fullfart mot vattnet


Syrrans hund Tess, även halv moster till min förra O´boy



Hon åkte i vattnet till slut ;)

Dalarö

I dag har vi spenderat dagen ute på Dalarö, vi hade det jätte mysigt. Vi hämtade först upp Markus och sedan Patric, satt på en brygga och åt lunch och glass åkte sedan runt och kollade. När vi kom hem började jag plocka och städa på verandan som slutade med att jag stog med skurhink, svamp och vatten slang och skrubbade hela altan och trappan.

Det vart ingen bio i torsdags för jag började helt plötslig må dåligt, gick och la mig vid halv 10 och somnade på studds.
Gick upp vid 8 i går och tog en härlig långpromenad med Lexie. Vid halv 1 kom min bror och hans fru och plockade upp mig Micke och Lexie för att sedan åka ut och fira Midsommar ute i Vidja hos min andra bror. Vi hade det jätte trevligt, men vilket skitväder =(

Bilder kommer i morgon från både Midsommar och från dagen....Nu ska vi lägga ungarna sen ska vi kolla på skräckfilm =) Ha en bra kväll...

Ringarna har anlänt =)

I dag ringde dem från Guldfynd och sa att våra ringar kommit in *weee*
Så fort Micke kom hem åkte vi och hämtade ut dem, såååå jävla fina.
Nu är det bara exakt 5 veckor kvar tills vi får sätta dem på varandras fingrar, längtar som fan *ihhh*

I morgon är det redan midsommar men det känns som om det vore April =(
Vi ska åka ut till Vidja och fira med familjen, massa mys. Sen på lördag kommer barnen hem igen =)

I kväll ska vi på bio igen =) Det blir My bloody Valentine i 3D ska bli as coolt, förra helgen kollade vi på Drag me to hell, skit bra film.

Nää nu ska jag fixa med maten....see ya..

Ny blogg design till Linn

Nu har jag gjort en ny bloggdesign till Linn, vart riktigt nöjd med en =) Klicka på bilden för att komma till hennes sida.



Kelly ringde nyss och dem ska komma över på ett litet besök, Micke är och jobbar till 15.00 sen blir det att göra iordning sig för att bege sig till grannarna på Veranda mingel ;)


Äntligen fredag...

Börjar jobba om en kvart och stänger 18 i dag, efter det så blir det hem duscha och sen dra på bio med min älskling =) Det är bio premiär på Drag me to hell....kolla här....http://www.sf.se/filmer/film/11009893/Drag-me-to-hell

Nää nu måste jag springa see you...

Hej hopp :)

Ja det va ett tag sedan jag skrev, tiden finns lixom inte tid just nu. Jobbar hela dagarna sen rinner tiden bara iväg :(
Men jag ska försöka bli bättre ;) Jobbar nu som sagt på mitt gamla jobb Förskolan Anden :) ska jobba där denna vecka ut och nästa vecka sen får man se. Nää nu ska ja bli klar med maten :)

RSS 2.0