Step

I går så va jag på gymet och körde step i 1 timme, fy fan vad jag svettades men kul va det. Det va typ 3-4 måndader sen jag körde så hårt, va helt slut när jag kom hem ;) Kanske kommer att fortsätta att köra på måndagar =)

Näää nu ska jag nog ta och lägga mig och vila en stund....

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Jadå det är bra, mycket som händer just nu bara :) hur är det själv? Jag träffas jättegärna, dock hinner jag nog inte den här veckan! men vi får höras i helgen eller på måndag och bestämma tid & dag tycker jag! kramar :)

2010-08-11 @ 00:20:04
URL: http://www.cajac.wordpress.com
Postat av: Jenny

Halloj. Tack så mycket. Vi ska som sagt förfira oss lite i förväg på söndag sen får vi se vad vi hittar på på måndag. Jag får la göra en riktigt pampig middag och massa mys! hihi



Ja, vi insåg att båten var för liten, Fredrik har ju haft den redan några år och då har den passat för mindre båtturer och dagsutflykter men nu när vi är tre och ev. blir fler i framtiden så måste vi ha en större båt. :) Vi har kikat på ett antal så vi hittar nog snart en för en bra peng. :)



Ja, bilen kom verkligen i rättans tid! Jag är sååå glad, går inte att beskriva men de var liute skumt att köra igen efter så lång tid. hehe



hihi, har Ni bestämt er nu för bröllop? :) Vad kul, jag ställer mer än gärna upp, just nu står sista tårtbotten i ugnen och alla förberedelser är klara, så imorgon står jag i köket tills allt blir perfekt! :)



Hur är det med dig annars? Micke?



Massa kramar!

2010-08-12 @ 15:31:49
URL: http://remes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0