Nära krock...

I dag har vi varit på Hockeymatch och vi vann mot Värmdö =)
På vägen hem höll vi på att krocka pga en jävla kärring!!!! Vi ligger på motorvägen i ytter fil och hon ska byta till våran fil framför OSS!! HALLÅ!!! Och hon ser verkligen inte oss, det ända jag ser är att snart smäller vi. Som tur är så va det en halvmeter snö på marken från räcket så att Micke fick väja dit och att vi ha ABS bromsar men rumpan på bilen åkte fram och tillbaka mellan räcket och kärringens bil men nuddade aldrig. Fyfan att vissa ens får ha körkort, tur att min man kan köra bil och att vi har dem bromsarna mm. Såg verkligen hur hennes arsle åkte framför våran bil, både jag och Micke tittade på henne när vi kommit förbi då han fick gasa så att vi heller inte krockade men hon såg helt obrydd ut så jag vet inte ens om hon vet om vad som hände.

Sen höll en bil på att köra in i oss i röven när det vart stopp i ena filen och där hade vi turen att den bilden kunde svänga ut på motgående riktning.

Annars har helgen varit riktigt mysig, den har inte gått lika fort som tur är =) Har i dag dock fått ont i halsen och varit hängig på em men hoppas att det släpper så att jag kan träna i morron =)

Just de, va ju oss Karin och kollade på lilla Oliver i torsdags sååå söt han va...kort kommer på honom =)


Fredag igen...

Redan fredag och veckorna går fortfarande fort, och mer snö har vi ju fått och mysig är det =) Lexie blir som en unghund igen ;)

Som jag skrev i mitt förra inlägg så ville jag INTE gå ut med vilken kennel min valp kommer i från men vissa personer kan tydligen inte respektera det och skrev detta i min blogg. Vilket nu resulterar i att jag måste godkänna mina kommentarer vilken jag tycker är jätte tråkigt. Förstår inte varför folk måste hålla på hela tiden, vad är erat problem??? Och sen vara anonym, hur fegt är inte det???

Aja hur som helst har jag jobbat på en ny förskola och trivdes väldigt bra där, sen väntar jag på att en tjej ska höra av sig om ett annat jobb som jag verkligen vill ha, skulle va så perfekt =)

Nu ska barnen kolla på film, Micke fixa musiken på datorn och jag lägger mig i ett varmt skönt bad hoppas ni får en underbar fredag =)

En solig dag på Ramsjön


Såååå glad =)

Tiken har nu börjat löpa och kommer till sthlm för paring nästa vecka =) *wee*
Så i början på Juni blir vi med valp, ska bli såååå mysigt med en liten svarting hemma. Lexie kanske inte blir så himlans glad i början men det släpper =) Ser fram emot massa träning med båda 2 detta år och Lexie ska ut på tävlingsbanan igen ;)

Vill inte ännu säga vilken kennel det är eller mer än det jag redan sagt, man vet ju aldrig hur många det blir och vem vet folk kan ju börja snacka skit för saker jag gjort för 3 år sedan som inte ens har med ett valpköp att göra. Men som sagt man vet aldrig med folk så därför hålls all information hemligt än så länge.

Annars har helgen varit helt underbar, Micke va hemma hela helgen då dem vart klara med sitt jobb tidigare såååå underbart ♥ Haft mysmiddag, varit i Rundan och busat i snön, varit på bio och sett Instängd 2 och myst i massor helt galet mysigt ;)

Har så mycket att skriva känns det dom men kanske ska spara mig lite också *hehe* Nästa vecka på osdag så är min vän Maja beräknad att få sin lilla bebis och då kommer söta Katja bo hos oss ett tag som också är dräktig, så är du intresserad av en Colli valp gå in på http://www.timojaz.se valparna beräknas den 20 februari.


Tända ljus och snittblommor är ett måste vid mys middag ;)

Min stora fruktskål som skulle bli en fruktsallad

Fruktsallad med riven vit choklad över





Brinnande vulkan...

Jaa det va jag...med denna diet jag gick på va jag sur, otrevlig, negativ och allmänt arg. Det är inte jag!!!
Micke är inte värd att bli behandlad så, mitt förhållande med min älskling är värd så mycket mer så i går hoppade jag av dieten. Redan i går kväll va jag på bättre humör och i dag mår jag bra, dock ont i halsen och lite hängig ;)

MEN jag ger inte upp här, jag kommer att lägga om kosten men köra mitt egna rejs det har ju gått föut :) Det STORA problemet är alla dessa god saker, socker socker socker....USCH för detta beroende, jag har fått bort ett beroende och det va cigaretterna och nu måste jag få ner socker beroendet. På någon sätt ska det också hända.

Annars går träningen skit bra, brukar köra 3 pass på måndagar men struntade i pumpen då jag har fått ont i min argbåge och körde framsida lår och vader istället, sen passen på kvällen hoppade jag över då Micke har börjat på en helt annat schema som gör att han kommer hem 19 på kvällarna. Han kommer att jobba 12 timmar/dag i 16 dagar i sträck, även helger. Stackarn jobbar 06-18 varje dag :( det blir inte många timmar vi hinner umgås på kvällarna så vi tar verkligen vara på dem vi får tillsammans. Sen ska jag träna om jag inte nu gör det på dagarna i stället då han kommer att vila veckan ut.


Dag 1

I dag började allvaret, i 2 veckors tid ska jag gå på en strikt diet som kommer att innehålla detta:

PROTEIN:
· nötkött                        
· proteinpulver                   
· skinka                        
· kalkon                       
· kyckling
· mager ost
· ägg
· fisk

GRÖNSAKER:
· gurka                        
· kronärtskocka                    
· Sparris                        
· broccoli                     
· Brysselkål                    
· blomkål                       
· selleri                       
· Svamp                        
· lök                           
· paprika                         
· Spenat                        
· tomat                        
· palsternacka
· zuccini

FETT:
· avocado
· smör
· nötter och frön
· oliv och rapsolja
· omega 3

Detta kallas för Förbrännar fasen, jag vägde in mig i måndags men då vi inte haft möjlighet att stor handla förns i går så blev starten i dag. Jag vägde då 70,6 kilo vilket jag typ väger nu med, hade en kropp som tillhörde en 42 åring :S HJÄLP!! Men det blir så om man stoppar i sig en jävla massa skit men nu ska det bort.

Träningen kommer att vara 6-7 dagar/veckan varav 5 dagar är klasser så som, Core, Step, Body Pump, Spinning. Dem dagar jag inte kan gå på passen så blir det antingen spinning, cross trainer eller gåbandet som gäller och kanske träna 1-2 speciella muskler. Tanken är ju att jag nu enbart ska förbränna och vänta lite med att bygga musklerna.

Nu ska jag ta och laga lite matlådor...tjing =)

I morron börjas det

I går träffade jag Jenny som är kostrådgivare och från och med i morron börjar jag på min fettförbrännar diet. Fick en lista på vad jag får äta och inte så jag akn plocka av det och göra mina måltid. Det är mycket jag inte får äta som man är van vid tex: mjölk i mina proteindrinkar nu får det bli vatten :S Ingen havregrynsgröt på morronen, ingen Fun Light mm. Kommer att skriva en mer detalierad lista lite senare är så trött att jag ska vila en stund tänkte jag. See you later...

Skönt med fredag =)

I går så skulle jag ju på spinning men vi va 3 st så det blev ingen :(
Fasnade ett tag i receptionen med Jenny för att hjälpa henne med planeringen av passen nästa vecka, sen bokade jag ett möte med henne på måndag då hon är kostrådgivare så nu jävlar ska det lagas mat här hemma *hehe*
Sen körde jag framsida lår och vader, gick skit bra från att kört 21-24 kilo (framsida lår) till 55 kilo utan att ens kört det på flera veckor tycker jag är bra iaf :) Vaderna gick jag bara upp till 180 kilo då klockan va nästan 21 och vi skulle handla på vägen hem också.

Vi kom väl i säng vid 23 och sen vid 20 över 4 vaknade jag av att Micke upp och skulle gå på toa sen kunde inte jag somna om :( Va jätte tjock i halsen så jag hade svårt att andas, näsan började rinna och jag va tok pigg. Micke gick upp halv 6 och där låg jag vaken tills han gick vid 10 i 6, somnade om och upp 10 i 7 då va man lagom trött ont i huvudet, snorig och hostig för det kliad i halsen. Så nu tänkte jag ta en kopp te och vitaminer sen kurera mig i soffan =) För sen ska hundarna ut, träffa upp mamma och handla present till till min brorson som fyller 3 år i dag =)

Oj oj va tiden går

Det är redan torsdag =) Och vet ni?? Jag har gått ner 2 kilo :D på 4 dagar =) Weeee, snacka om att bli mer sporrad.
Tyvärr så har ja inte bloggat som ja velat men jag har fått en inflamation i min högra triceps :( Kan inte ens äta med min högra arm så ont har jag :(
Därav att ni som väntar på bloggar fått vänta då jag inte kan hålla på så mycket med musen ;)
Men så fort den är bra så ska jag börja pilla på dem igen =) Min har jultema fortfarande :( Men men det är sånt som händer.

Veckans pass har sett ut så här:
Måndag: 11:00 pump, 18 core, 18:30 Step up i 30 min
Tisdag: 19:00 Box/Combat i 2 tim
Onsdag: 11:00 Spnning, 11:30 Styrka, 12:00 Abs a´n Ass

Då jag haft ont i halsen har det inte blivit några morron promenader förutom i måndags, men promenader blir det ju iaf med hundarna =)

I kväll är det Combat, spinning och pump men kommer nog bara att köra spinningen pga min triceps och sen köra framsida lår och vader =)


Måndagen den 4 Januari 2010

Haha det va först gången jag skrev 2010 ;)
Dagen började med att ögonen verkligen inte ville upp, hade sovit ca 5½ timme i natt :(
Men upp kvart i 6 på med kläderna och ut på promenad och bränna i 50 min, det va helt kolsvart ute och nästan inget folk ute. Sen vart det frukost som bestog av Kesella med granatäpple och jordgubb, inte det godaste då kesellan verkligen är svår att få god + 2 ägg.

Nu är jag skit trött att ögonen går o kort, man kanske ska lägga sig och vila en stund innan man går ut med vovvarna?! Sen blir det att äta och sen till gymmet för ett Body pump pass =)

Planerar för fullt

Är just nu uppe i en stor planering om min "komma i form" tid fram över, massa pass, promenader, måltider och mat mm. Just det här med maten är en STOR del i det hela, då jag kommer att äta minst 5-6 ggr/dag så vill jag variera så att jag inte tröttnar fort men det är svårt. Ska jag köra endast kött och sallad dieten VET jag att jag kommer att tröttna fort då jag körde den i höstast och tröttnade redan då. Då det kommer att bli lite annat också så jag kommer verkligen skriva upp veckomatsedlar så att jag har allt klart, bara att laga ;)

På måndag är det upp halv 6 och ut och gå och promenad med hundarna 8-9, sen blir det Body pump 11, 2 promenader till innan Core 18:30 + mer cardio.

Kommer skriva om allt här på bloggen, mat, recept, träning mm.


RSS 2.0