Hurtigt...

I morse gick jag upp 05.50 för att stoppa i mig nypressad grapefrukt, kreatin och omega 3 sen va det ut och gå i 45 min, det va klibbigt som fan. Sen hem och käka frukost och fixa det sista på hemsidan som nu är klar =) www.benii.se för vid 9 så skulle jag och Maja ut och sätta upp lappar om kommande kurser och vi va ute i 1 ½ timme och gick 4 km.

Har börjat gått med stegräknare som räknar steg, km och kalorier perfekt så det kommer jag skriva om varje dag här i bloggen =) I dag så nollställde jag den efter morgonpromenaden :( men runt 7 ½ km har det blivit i dag och då har jag bara haft den på mig när jag är ute och gått.
 I går så fick mina biceps jobba lite hahaha shit det märks att jag inte har tränat på 3-4 månader va klen jag har blivit men men jag kommer igen ;)

Lexie är bra i tassen iaf *weeee* så skönt efter 3 veckors koppelpromenader, dock har vi inte börjat köra på ännu då hon ömade lite (inte haltat) några dagar efter att vi slutade med smärtstillande utan det har blivit längre promenader och lite lydnads träning. Så snart är vi på banan igen =) Den 21 Augusti blir det till att åka till Uppsala för Freestyle uppvisning och jag tror att jag har hittat en låt =)


Min fina prinsessa


Toppen

Min diet går toppen =) *weee* iof har det bara gått 1 dag haha ;) Men som det ser ut nu så blir det 2 måltid som jag ersätter med drinken sen blir det 2 mellanmål och frukost jag kommer att äta. Märke i går efter att jag enbart tog drinkarna, mådde illa för att jag va så hundrig :( men stoppade i mig ägg och frukt då =)

Nää nu ska jag sätta mig med min planering, måste ut med kursutbudet och hemsidan måste bli klar.

Rasmus Seebach

Har fastnat för den här låten.....


Nu jävlar

smäller det av (igen) I morron påbörjas en ny diet men den här gången med hjälp av Faring Complite diet.
Ska ta 3 drinkar om dagen så får vi se vad som händer, kommer även att ta mina morgon promenader och träna mitt egna program hemma ett tag. Har pressat blodgrapen så att det bara är att svepa i morronbitti innan jag drar ut. Den är både god och nyttig då den höjer fettförbränningen och har massa antioxidanter =)

Nää nu ska jag och älsklingen kolla på ett avsnitt av "Spökhuset"Landet nästa

Om ett tag drar jag och Lexie ut till landet över dagen för att steka i solen (iaf jag) Lexie får en skuggig plats :) Ska bli skönt att få lite färg *hehe*

Installerade 4 photoshop i går och inget fungerade till slut vart det ett cs4 på engelska och det FUNGERAR nu ska jag bara komma på hur jag vill ha hemsidan också, har ett litet hum om det men vem vet jag kanske ändrar mig ;)


Min fina tjej


Värmeslag 2000

Shit va varmt det är, men man ska inte klaga ;) Vi har ju en kanon sommar *hihi*
I fredags så va vi och grillade hos Maja och Andy, jätte trevligt hade vi dock lite trötta.
På lördagen va vi ute hos min bror och fikade då han hade fyllt år, hamburgare och tårta vart det ;)
Söndagen bjöd på att trimma en 11 veckors Schnauzer med sax då trimmern vi skulle andvända inte gick så bra på hundar hehe, fan va hår jag fick i ögonen och näsan :S men efter 3½ timme så va hon jätte fin =) Sen kom Carro över och skulle hjälpa mig med hemsidan, programet vi skulle ha fick inte att installera, internet uppdaterade sig mm. Till slut så hittade vi programet och det fungerade ;) Nu håller jag på att fixa hem Photoshop cs5 så jag får se hur det går, det är det ända jag behöver nu för att kunna bli klar med min hemsida ;)

Nää nu ska jag installera det och sen diska och hänga tvätt =)


Ingenting...

dem hittade inget på röntgen, kan va för att det är svullet men nu ska hon gå på Metacam i några dagar om hon inte blivit bättre så får vi gå tillbaka. Så det blir fortsattvila, korta promenader och lite inomhus träning som gäller för damen *SKIT TRIST* det är sommar ute och jag har semester, vi vill åka och bada, tar mysiga promenader träna på kvällarna, men nää då ska hunden gå och bli halt :( Riktigt trist men så länge hon blir frisk så det det inget ;)
Slapp också att ge henne lugnande då jag helst ville slippa det då det är onödigt om hon kan ligga still, vet gick ut ett tag sen kom hon tillbaka och sa okej vi tar en bild utan annars ger vi.
Hunden ligger på röntgenbordet alldeles stilla min underbara prinsessa ♥


Prinsessans små tassisar


Här ser ni den stora svullnaden

Hennes andra tass som är fullt normal


Ska snart till vet.

Men min fina prinsessa, hon är fortfarande inte bättre så nu på morgonen har ajg ringt runt till 4 veterinärer och 1 hade en akut tid kl 14. Min snälla mamma hämtar oss och kör oss dit =) Hoppas det inte är något alvarligt med henne min skrutt.

Satt även och kollade på min försäkring på henne och såg att vi hade något som heter Sveland Hound - personolycksfallsskydd för hundorsakade skador inom familjen.
Sveland Hound ger följande ersättningar:
ersätter kostander vid skada upp till: 100 000
skyddar vid invaliditet upp till: 200 000
ersätter vid dödsfall på grund av olycksfall med: 40 000
Hmmm va fan är det här??

Gick in och kollade på deras hemsida, tecka ny försäkring och det står inget om detta. Sen står det Försäkringsvillkor
Svenald Hound 20090401 Hmm när försäkringen tecknades 2010.01.01

Min hund skulle ALDRIG skada en människa....måste ringa och kolla vad detta är, hoppas man kan ta bort det på något sätt så att försäkringen blir billigare.

Har en självrisk på 1900kr och 25% rörlig ränta...Ahhhh rena rånet ju...tänkte byta nu igen men hunden är för gammal :( inga hundar över 7 år från försäkras i vissa bolag (dem flesta) tror det finns 2 bolag man får.

Måndag igen =)

Har inte blivit så mycket bloggande i helgen har ju vairt fint väder ute ;) Men vi har haft tråkigt ändå, jag vägrar ju att visa mig på badstranden om vi inte åker till ett bad där jag inte vet vem någon är men inget bad blev det :(

Lexie har blivit halt :( Jag som "skröt" om i fredags att hon har hållt sig från sjukdomar på senaste år men tji fick jag. I lördag så drog vi ut till båten och hon springer framför mig och helt plötsligt skriker hon till och haltar, hon gjorde inget speciellt hon va ju bara 1 m framför mig.  Hon har nu varit halt till och från sen dess, när jag kollat igenom henne så är det ena tån hon reagerar på så jag ger henne 2 dagar till med vila, små promenader och bära henne upp och ner för våran härliga trappa sen blir det till att röntga henne. Men jag fattar inte vad som har kunnat hänt hon sprang ju inte så fort och hon slubblade inte eller så, hoppas bara att det är en stukning.

Morgon promenaderna rullar på i sin vanlig ordning, i morron är det 1 vecka sedan jag började och det känns toppen och i morron är det även vägning och mätning, man märker redan att jag har gått ner lite ;)

Nää snart ska vi dra och handla see you =)
Min finaste ♥


En till underbar morgon

I morse tog vi oss våran power walk 05.50 igen, va helt vimmelkantig när Micke väckte mig men det va bara att stapla upp och gå i väg. Så skönt sätt att vakna på, solen skiner, det är lungt och stilla ute och härlig musik i öronen =)

I går begav jag och Lexie oss till Tyresö för att träffa Cattis, mycket trevligt =) Massa prata om träning och fotografering ;)

Nää nu ska jag ta Lexie ut på ett tränings pass med rockringen ;) hihi


Härlig morgon

I dag så började min älskling jobba igen efter att varit sjukskriven i 3 månader (diskbråck) så 05:50 skulle han gå till bussen då gick jag upp för att tar min power walk *stolt över mig själv* och självklart hade ajg Lexie med mig ;) Va ute i 40 min och solen sken på oss så underbart =) Nu är det molnigt och blåsigt ute :(

Nää nu ska jag hoppa in i badet och mysa lite sen blir det till att sy gardiner till en bål :)


En gång i tiden va man så här snygg :( Men ska fan dit igen ;)


RSS 2.0