Super lördag på gymet.

I dag va det som sagt superlördag på gymet, när vi kom dit så vart det snart Afrodans som jag inte trodde skulle va så jobbigt men tji fick jag ;) Svetten rann men härligt va det, och om 3 veckor kommer det att stå på schemat på gymet *weeee* Där kommer jag att vara ;)

Sen blev det en stor hälsolunch med massor av nyttigheter, dock så kunde jag inte äta allt då jag gåt min diet ;)
Efter lunchen blev det ett halvtimmes Core pass som gick väldigt snabbt tycker jag. Och efter det blev det Body Jam som innehöll, street dance, hip hop, disco och salsa akit kul va det men fan så jobbigt :)

Va helt slut när sista passet va klart, vi satte oss ett tag i receptionen tog det väääääääldigt lungt tog ett glas vin sen ville jag hem till min älskling =)

En sak är HELT sjuk Danmark VANN över Finland i Hockey!!!!! Ja jag är lite stolt är ju trots allt halvdansk och nu leder Danmark tabellen =)


Skönt med fredag

Har haft 3 stängingar i rad på jobbet urk men det är pengar ;) Så däför inget skrivande, har kommit hem ätit ute och gått myst med älsklingen och sen sovit.

Har börjar med GI metoden för nu ska jag ner i vikt en gång för alla, det har gått toppen 4 kilo borta ;) Dock vatten men vadå det syns ju på vågen ;) haha. Ska lägga in startvikten och alla mått sen för att sedan väga och mäta in mig 1 gång i veckan. Började i allt i onsdags,  morgon promenader, cykla till jobbet, promenad på lunchen, cykla hem, promenera med Lexie och GI maten såklart =) har en del frågetecken som jag måste ha svar på dock och nu har jag hittat killens blogg som skrivit boken jag har läst så jag ska fråga honom.

Tyvärr orkar jag inte skriva mer just nu är helt slut, i morron blir det en heldag på gymet med tjejerna det blir Afrodance, Core, Body Jam, lunch mm allt kommer att hålla på mellan 10:30-15.30 =)

Näää nu blir det att natta kudden.....


Seg dag...

I dag har det vairt segt, fick min hatvecka och jag har legat i soffan med värk hela dagen :( Har inte ens varit utanför dörren i dag, eller jo iof halv 8 i morse när jag va ute med Lexie sen har husse tagit henne =) Nu på em har jag iof städat lite, tvättat och hängt tvätten, gjort rent i badrummet och diskat, orkade inte ligga kvar i soffan och tycka synd om mig ;) Tråkigt nog har mitt humör varit åt helvete och det har inte hjälpt att man har haft en "skadad" man hemma som har retan än *mutter* men fan vad jag älskar honom =)

I går va hela familjen förutom Lexie i Rudan och kollade på brasan, tråkigt nog regnade det =( Men vadå det är ju valborg vad hade man förväntat sig?! *haha* Vart lite sur på fiskdammen, ungarna fick en godispåse med ett sånt där hårt halvband, klubba, 1 balong och en klisterlapp "##¤%&//%¤"#¤% HALLÅ!!!!! Stackars barn, min brorson Simon som är 3 år vart jätte besviken han ville ju ha godis :(

Kastar in några bilder som jag tog hos min bror för ett tag sedan som avlutning på detta inlägg =)


RSS 2.0