2 år med älsklingen

I dag har det gått 2 hela år sen vi vart tillsammans =) Tiden går så sjukt fort men ändå känns det som att vi varit tillsammans hela livet helt underbart. Hinner inte skriva så mycket då han kommer hem snart så jag måste fixa det sista ;)
-19 Grader

I morse när jag gick upp va det -19 grader *burrrrr* I väg till Kaknäs för att ha första gången på Barn med hund kursen, vilka duktiga barn och hundar =) Riktigt roligt gäng.

När jag och Lexie kom hem vart det lite lunch i magen och sen ut på en långpromenad med Erika och hennes 2 odjur ;)


Del av träningshallen


Vägen hem från jobbet ;)


Lexie åker rulltrappa


Lexie med sina polare


Inomhus träning

I morron så ska jag och Lexie ut till Kaknäs och hålla kurs på Hunduddens tränings center och efter kurser blir det egen träning, skönt att kunna vara inomhus :) Hoppas på fint väder så kankse det blir en promenad på Gärdet också.


Djävul

Shit djävulen har hittat till min kropp, vart lite rädd för mig själv men skrattade lite efteråt *hehe*
Vill bara att min läkare ska ring nu så jag kan få några svar.

Här kommer lite bilder som gör mig på bättre humör:


Mina älskade hundar, saknaden är STOR


Bästa vännen


♥Kärleken♥


Sköldkörtel

Har i förra veckan tagit prover för förändringar på sköldkörteln och ska om 2 veckor på ultraljud på den också.
Ska i veckan få provsvaren och hoppas på det bästa, om jag har en rubbning, sjukdom eller vad man nu vill kalla det så tror jag på det bästa faktiskt. Då jag tror att det är därför som jag gått upp så mycket i vikt på så kort tid, och förhoppningsvis har jag denna under produktion av ämnesomsättning för då kan jag börja med medicin och hoppas på att snart kunna gå ner i vikt =) Vi får se vad som händer.


Sen ska jag även på en allergiutredning nästa vecka då jag haft allergichockar i ansiktet 3 ggr, så jag får se vad jag mer är allergisk mot.

Hoppas jag snart kommer igång med allt snart igen =)

RSS 2.0