Sommarläger

Denna vecka har jag haft sommarläger med 12 barn och 11 hundar, Luna ficka vara en lånehund till vissa saker.
Vi har tränat, klickerträning, agility, freestyle, lydnad, Junior Handling och spårat. Alla barnen och hundarna har varit jätte duktiga, vi har haft tur med vädret förutom i dag men vi ska inte klaga. Vattenkrig och leken "Maffia" har varit väldigt populära =)
Sitter redan nu och smider planer inför kanske höstens helg läger ;)
Hemsida, student, jobb

Som ni ser så är headern borta, tanken va att jag skulle lägga upp bloggen på min hemsida men nu är det något fel på "Filezilla" så det går inte att föra över hemsidan från datorn till webben, så nu ska jag försöka ta bort programet och installera om det.

På måndag börjar mitt sommarläger med massa barn och hundar, sitter nu och pillar på dem sista detaljerna inför måndagen. Barnen kommer att få träna, agility, lydnad, freestyle, Junior handling och prova spåra med sina hundar. Vi kommer även ha teori, bada och ha riktigt roligt =)

I morron tar Sandra (min brors dotter) studenten och jag ska sminka och fixa hennes hår som även är presenten till henne och en såkallad Student fotografering som vi kommer att ta senare =) Klockan 06.00 kommer vi att börja då hon ska vara i skolan klockan 08.00 ;)
Även min kusin tar studenten samma dag så vi drar dit på kvällen för att fira henne =)

Just de, va på arbetsintervju i tisdags, i går rinde dem och sa att jag FÅTT jobbet Weeee!! Kommer att göra gratänger på Paj Kungen från den 20 Juni. Nu ska jag bara hitta någon som kan ta mina hundar på dagarna.

Mina fina tjejer ställer upp sig:
Inoff. Hoppklass Haninge BK

Här kommer filmen från vårat hopp lopp i helgen, har inget på agility klassen.
Fy fan vad man ser ut :(


Woho...

Va ett tag sedan jag va inne här och skrev, har väl mesta dels latat mig och tränat hund =)
Det går toppen med Luna, har snart haft henne i 3 veckor och hon växer i sig själv hela tiden riktigt rolig att träna även om hon inte gjort det förut. Hon har blivit mycket bättre på hantering, man kan koppla henne utan att hon springer iväg. Denna vecka ska vi träna stadga i sitt, inkallning och testa spår för det är något jag tror damen gillar. Har även tränat följsamhet i koppel och herre gud jag blir ju fattig på godis ;) Måste bli bättre på att ha med mig leksak också så jag kan belöna olika.
Lexie har nu vilat i 2 dagar efter agility tävlingen i söndags, agilityklassen vart det 3 vägran så en disk. Hon kom fel i slalomen 2 ggr sen tappade jag mig då ett hinder inte va uppe när vi skulle hoppa det :( Hoppklassen gick MYCKET bättre hon va mer sansad men rev ett hinder (hon som aldrig river) men sånt händer och där slutade vi på 4:de plats med 5 fel. Är riktigt nöjd över dagen och nu ska vi lägga tiden på att träna om vissa saker så som STARTER: haha vi har inga ;) Här får jag "kasta" iväg henne bakåt och springa utav bara tusan.
SLALOM: börja om från början med 2x2 då hon har fokus på mig hela tiden och kan ibland krocka med pinnarna, det jag vill ha är fokus framåt och självgående.
KONTAKTFÄLLT: har tänkt att köra med nosdutt som vi redan har börjat med lite, ska se hur det fungerar med henne.
Sen kommer det att bli fysträning med uthållighet, koordination, snabbhet, rörlighet och styrka på båda hundarna.
RSS 2.0