Ny blogg

Ville ha en ny start med träningen och kosten så därför valde jag att byta blogg helt. http://www.benii.shapemeup.se
Den här bloggen kommer finnas kvar men kommer göras om till en hundblogg ;)

Sen ville jag bara säga att det är trist att ingen kommenterar, se ju att det är flera inne varje dag men ingen kommentar riktigt trist. Men jag har ju blogg för min egen skull men om du ändå ska läsa kan du väl ge mig lite feedback....


Nytt tränings schema

Jag har suttit med ett nytt tränings schema som kommer förhoppningsvis börja på söndag eller måndag beroende på hur jag mår då jag nu är sjuk :(

Tänkte på schemat jag skrev om innan, visst det kan fungera men jag har ingen tid att spilla så jag kör hårt ut iaf ;) Om jag ska kunna bli av med mina kilon så kan jag inte mesa, snart är sommaren här och jag vill gärna kunna bada med barnen i år. Jag är taggad till tusen och vill bara komma igång nu =)
Så här kommer det se ut:

5 dagar/veckan
förbränning morron
styrketräning + förbränning kväll, 12 reps x 3 set
kondition 1 dag/veckan
1 dags vila

Tror det kommer se ut ungefär så här:

Baksida lår/rumpa
Biceps/bröst
Framsida lår/mage
Triceps/rygg+axlar

Vet inte exakt vilka dagar jag lägger upp det på, men vet nu att vilan är på onsdagar sen får jag se hur jag lägger upp resten ;) Sen kan det ju hända att jag byter kroppsdelar också.
Nu ska jag sätta mig och tänka igenom vilka övningar jag ska göra också, alltid lika roligt ;)


Seg dag...

I dag har det varit en seg dag, mest varit hemma och tagit det lugnt städat lite och gjort matlista för veckans mat =) Så snart ska jag gå till Ica Maxi och möta upp Micke för en veckohandling sen blir det hem och laga lite mat, inte för att jag känner för det men det måste göras så jag verkligen har matlådor klara att ta med till jobbet. Det fungerar bäst för mig, annars blir det lätt att blir det lunch på jobbet :(

Har gjort ett litet tränings schema som består av promenader och träning av rygg & mage (core) för tillfället
Måndag: 30 min morron, 30 min lunch, 30 min em, core
Tisdag: 30 min morron, 30 min lunch, 30 min em
Onsdag: 30 min morron, 30 min lunch, 30 min em, core
Torsdag: 30 min morron, 30 min lunch, 30 min em
Fredag: 30 min morron, 30 min lunch, 30 min em, core
Lördag: Så mycket som möjligt
Söndag: 30 min morron sen så mycket som möjligt

Varför jag lagt upp det på detta vis är för att jag ska få struktur i min träning, självklart kommer det bli mer promenader då jag har hund men dessa är ett måste och så tar ju Micke ut Lexie och så har vi ju dagmatten på dagarna ;) Så det är inte alltid jag "behöver" gå ut om ni förstår?? ;)
När detta sitter så kommer jag att öka promenadernas längd och annan träning, varför jag också gå in med lite träning är att jag alltid går in med för mycket träning och min kropp säger ifrån. För att allt ska fungera för mig och min kropp så får det bli så här.

Fredag =)

Även om man slutat sin vardags jobb så betyder det inte att man slutat jobbat ;)
Sitter med planeringen inför morgondagens kurs som handlar om Hundskötsel, avkoppling och massage.
Planerar även mina 5 kommande agility kurser som börjar i slutet av Mars och framåt, sen sitter jag även med min och Lexies träning med det är ju inte jobbrelaterat ;)

Satt i går och gjorde en ny header men blir aldrig nöjd, men nu har jag nya planer i huvudet så jag får ser hur detta slutar ;) Nää nu ska jag äta lite mat och sedan fortsätta med planeringen =)


Intervallträning och 8 år

Hittade helt underbar musik på datorn som jag städade till, känner hur det börjar pumpa i min kropp och rätt som det va så va jag påklädd musiken i öronen och hunden i kopplet. Det började med att vi powerwalkade och slutade med intervallträning, jag som ALDRIG joggar pga av dåligt knä och astma men man lever bara en gång och ska jag va ärlig så va det riktigt skönt. Ja sätter fast Lexie runt min midja så jag kan använda min armar fritt, och hon är jätte duktig ;)
Ska nog ge mig ut på en runda i morron med, fick dock en väldig mjälksyra i vaderna men det blir väl bättre med tiden ;) Har ju legat i dvala i en månad nu så det är ju inte så konstigt *hehe*

Sen är det inte vilken dag som helst utan min finaste tjej fyller 8 år i dag ♥ Vi har haft lite uppletande i en stor snöhög som hon uppskattade väldigt mycket och gosat en heldel, fast det gör vi ju varje dag =)

Nä nu blir det att hoppa i badet och sen lägga mina stackars vader på spikmattan =)


RSS 2.0