Snabbis...

Det blir en snabb uppdate, min älskling mår mycket bättre går mer och mer men har fortfarande ruskigt ont =(

Jag ska JOBBA i morron och tisdag =) Weeee, ska bli så skönt. Det blir på ett fritids i Tyresö, hoppas att dem kommer att ringa mer så att man få komma igång med att jobba igen och jag har kommit fram till att det är barn jag vill jobba med =)
Så i höst är det planerat att börja plugga på distans till barnskötare för att sedan kunna vidareutbilda mig till antingen förskolelärare eller fritidspedagog =) Men innan jobbet så ska jag träffa min älskade gravida vän Karin, jag är sååååååå otroligt glad för hennes skull =)

Nää nu blir det film med älsklingen =)

Jobbig dag...

Orkar inte skriva allt men min älskling va med om en sprängolycka, och som tur är så vart bara hans lårmuskler krosades. Skriver mer om allt lite senare när jag orkar.

Här kommer en ur gullig länk om hundkärlek, fick tårar i ögonen när jag såg den.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab


 
Du är mitt allt älskling, livet skulle inte va värt att leva utan dig. Älskar dig så otroligt mycket!!!

Förlovning =)

Ja vi ska förlova oss =) Vi har vetat om detta ett tag men jag har inte gått ut med det, den 23 Juli 2009 sätter vi på varandra våra ringar =) åhhhh längtar såååååååååååå mycket till det. Tanken va ju att vi skulle förlova oss i Belgien då vi skulle hälsa på Mickes mamma men hon kunde inte ta emot besök då dem bygger nytt hus :( Så nu får vi hitta på annat, men vet dock inte vad ännu. Så här ser iaf min ring ut =D Mickes ring ser lika dan ut fast utan stenar.



Vart helt lost på den när jag såg den första gången, som tur är så har vi samma smak av ringar ;)
Vill att det ska bli Juli NUU!!!!!! Det kommer att bli en utav dem lyckligaste dagarna i mitt liv =)

JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS

Tjenare...

Ja jag vet....det va ett tag sedan jag skrev, tiden räcker verkligen inte till =(
Det har både hänt och gjorts en heldel under veckan, men tänkte ta det lite senare =) Måste fixa lite hemma innan jag fastnar mer framför datorn *hehe* See you soon :)


Tråkigt

Skulle ha träffat min vän Lina i stan i dag men hon kommer inte loss förns 16 och då är det nästan träning så det gick inte. Det som är så fins väder ute =) Funderar på att kanske dra in iaf med Lexie och bara mysa med henne, bara hon och jag =) Eller åka någon annanstans kanske, vill iaf ut i solen. Och träna måste vi göra inför morgon dagen.

I går så tränade vi med Vase och det blev 4 bröst övningar, skulle ha kört mage också men det hann vi inte med :(
Och i dag är det framsida lår och vader  =D får se om det blir 160 kg i stående vadmaskinen i dag =D eller om jag kör 150 kg som förra gången....Va inte alls taggad i går när vi skulle träna men har man en älskling som Micke så fixar han det =) Han är BÄST!!!!

I morgon är det som sagt uppvisning sen efter det blir det vaccination för lilla damen =)

Nää nu ska göra mig iordning och sen ut i solen =) Tingeling...

Tisdag...

Ja jag har blivit dålig på att updatera =( Men dagarna flyger i väg och jag håller på att renovera i v-rummet. I dag har jag målat en fondvägg =) Sen ska tavelhyllan upp och ljushållarna upp, bilder kommer senare.

Och så tränar jag Lexie inför torsdagens och lördagens uppvisningar på 2 förskolor, på torsdag finns jag på Andens förskola i Vendelslömalm och på lördag är det ett stort "jippo" i Jordbro, med ponnyridning och massa annat där kommer jag att va hela dagen och ha 2 uppvisningar.

Nää nu måste jag rusa och göra gröt innan vi drar och tränar, sen blir det till Kelly och Desperate Housewife =)

Fredag...

Ja nu är det fredag igen =) Sitter hemma hos Kelly med hennes små gullungar, Kelly och gänget har nämligen åkt på kryssning. Så i kväll blir det massa mys med massa barn, vi har nämligen Mickes barn också MASSA mys =)

Just sitter jag, Kitty och Aurora och kollar på Playhouse Disney och Micke och barnen är på väg hit =) Så snart får jag va i min älsklings famn igen *weee*

Hoppas ni får en underbar fredag =)

Long time no see....

Det har verkligen varit blogg torka här, vi har haft jätte mycket att göra då vi gör om i v-rummet.
Så jag har lagt ner all min tid till att fixa här hemma och sen har det blivit träning och massa mys med min älskling =)

Men nu tänkte jag försöka komma i gång igen med bloggen =)
Träningen går bra, haft lite dålig motivation under helgen men jag har haft tandvärk så det beror nog på det. Annars så va vi ute i morse och gick som vanligt fast lite senare :p Just nu är det mycket fettförbränning, power walk på morgonen och spinning efter träningen...jaaaaa jag ska komma i form =D Jag har en speciell dag som jag satt upp som delmål och det är den 23/7-09, den dagen är en del av min framtid som jag också kommer att dela med Micke...Åhhhh vad jag kommer att gråta ;p kommer att va SÅÅÅ mysigt och dem är så fina....VILL NU!!! =)

Näää nu ska jag äta upp mina ägg sen vill Lexie ut...see ya

RSS 2.0