Underbart

I går va det första gången på 2 månader jag kunde träna, så skönt att komma tillbaka till gymmet =)
Det vart biceps och triceps som vart piskade, iaf bicepsen. När jag skulle köra mitt andra sett på tricepsen så fick jag en sträckning i min vänstra triceps :/ så det vart inte så mycket tränat av dem, så jag ställde mig på bandet istället =)

I dag så ska jag köra med en tjej som heter Titti, hennes kille Jimmy kör med min Micke *hehe* och det är BEN!!! fan vad jag älskar att köra ben ;) ska bli kul som fan. Har i dag kört lite Zumba här hemma och mage ;) Så det blir 2 träningpass i dag...Fan känner mig taggad som fan nu, underbart =) När jag kom till gymmet i går så följde jag med Jenny och en till tjej upp till träningsalen och körde lite Zumba steg, Jenny fick även en DVD med Zumba ;) Så nu blir det massor av Zumba tror jag ;) Men det gör inte mig något, älskar att dansa och speciellt till sån musik, Salsa, marengue, cumbia ;) Det gör mig glad och jag får röra på min höfter *hehe*

Iaf så kör Micke och Jimmy ett test på en ny grej, dem kör 100 reps per övning. Micke håller på att testa en nu teori som han kommit på, shit vilket pump han får ;)



Nää nu blir det till att göra lite lunch, vart så sugen på pasta och tonfisk ;)

Back on track ;)

Ja nästan iaf...är mycket PIGGARE nu när dem har tömt mina bihåler ;)
Ringde till öron, näsa, hals på Haninge sjukhus där min remiss skulle ha skickats till, men inger remiss hade kommit dit. Så jag provade att ringa till SÖS men där va det bara en akut mottagning men hon kunde se att remissen hade skickats för 6 dagar sen..HMM vart är remissen??? Iaf så pratade vi lite och kom fram till att jag skulle åka in till dem. Sagt och gjort, 45 min senare sitter jag på SÖS.

Läkaren kollar och trixar i mina närborrar, får upp 2 blöta "trasor" i näborrarna som är bedövning, dem sitter så långt in att det känns som att dem sitter i halsen på mig så jag får svårt att svälja :S
Sen får jag komma in igen och denna gång fick jag 3 st pinnar uppstoppade i ena näsborren för punktbedövning.



Sen får jag en 3:dje bedövning som han sprutar in i näsan på mig, sen tog han fram en "silverpinne" med en slang och kör upp i näsan på mig och FAN vad det brakade till när han gick igenom bihåleväggen eller vad det nu hette :/ sen sprutade han in koksaltlösning och massa skit kom ur min näsa. Sen när han tar ut "silverpinnen" så ser ju jag att det är en tjock fet nål :/ Tur att jag inte såg det innan ;) Blödde en den del så jag fick se ur så här när jag åkte hem på bussen.
Jag va jätte rädd att jag skulle ha skit ont efter att bedövningen hade släppt men inte :) Så glad, spottade och fräste lite blod efteråt i 2 dagar men men.



Fick en till pencelinkur och nu har jag börjat må bättre :) Trycket i huvudet är borta *weeee* är mycket piggare, orkar ta längre promenader med min hunderbara hund :) Börjar helt enkelt känna mig som en människa igen =)
Är inte helt återställd, men på god väg. Så jävla skönt efter 6 veckor i koma....Så snart börjar träningen ingen som jag har längtat så mycket efter *weee*

Just det, här är en bild till Tessan, haha inte så bra men ändå ;)
Det hade varit ett rån på Lidl tror jag så snutet stod och kikade ;) Tessan är ett litet polise freak ;)







Finns ingen ork...

HATAR verkligen det här.....är inne på min 6:e vecka som sjuk med bihålsinflammation :(
Va hos läkaren förra veckan, fick ta blodprov och sänkan va lite låg men förmodligen för att jag har en pågående infektion i kroppen. Fick även åka till röntgen och röntga bihålerna som är igentäppta så nu väntar ajg på att få komma till öra-näsa-hals för att bli spolad.

Det känns som att jag har säckat ihop totalt, orkar verkligen ingenting. Som tur är så har jag världens bästa hund som tar det. Tyvärr så blir det inte så långa promenader för henne för jag pallar inte, mitt huvud känns som att det ska sprängas av detta tryck jag har. Allt går verkligen upp och ner varje dag, när jag väl har lite energi så göra vi något skoj Lexie och jag. Tycker bara så synd om henne och mitt samvete svider :(


Världens finaste ♥


Vill...

Här är 2 bilder som jag tog för 2 år sedan, så här vill jag se ut igen....OCH det ska jag ;)




Trött

Har kännt mig trött hela dagen, tror att det har men att jag ännu inte är frisk :)
Var varit i Tyresö och tvättat i tvättstugan hos mamma, så skönt när man får allt rent och torrt på en gång ;)
Annars har det inte hänt så mycket, har tyvärr inte haft orken till träning men maten står jag fast vid ;)
Ska snart lägga upp mitt program, mått mm men måste få igång mitt photo shop först.

Har för övrigt börjat en digitalfoto kurs på distans, skit kul är det och man kan både läsa och se en video :)

Nu ska jag nog tända lite ljus och lägga mig i soffan och titta lite på tv, Desperate Housewife är ju sen i kväll *whoho*

Foto: Benita Poulsen


5-veckors program!

Sitter och spånar på min 5 veckors program som kommer att sätta fart i morron :)
Detta är för att motivationen ska vara så hög som möjligt och att jag verkligen kommer att göra detta!
Jag kommer att äta enligt LCHF men med en smula ris, pasta, potatis mm för att inte chocka (fan stavas det så?)min kropp så att mitt imunförsvar slås ut på en gång och jag blir sjuk igen. Jag är trött på att bli sjuk och hamna på ruta 1 igen, trött på att se ut så här så nu jävlar. Jag har alltid velat gå ner mina kilon på en gång, och det går ju faktiskt inte så nu kommer jag att ta det lugnare och låta min kropp hänga med då kanske det kommer att gå bättre för hoppningsvis ;)

Känner att detta delmål på 5 veckor ger mig massa motivation, kommer heller inte sätta för höga förväntningar så att motivationen gå ner eller att jag inte klarar av det. Kommer att skriva upp allt när det är klart ;)

Har ju som sagt varit sjuk väldigt länge nu, är fortfarande inte helt frisk och jag fattar inte. Har gått på antibiotika i 10dagar för bihålleinflamation men har fortfarande ont i huvudet :( täppt i nästan och nässpary fungerar inte kan heller inte snyta ut allt då det bara kommer lite och det är fortfarande grönt :s
Ska få massage av Micke i kväll, speciellt i nacken för att se om det kanske finns några spänningar där så att huvudvärken släpper.

Har förövrigt varit i Rudan i dag med några från jobbet, vi gick Maxislingan på 2,3km och sen gick vi upp mot frisbebanan. Så jäkla fint ute i Rudan, man har inte tänkt på att det är så stort måste gå där FLERA gånger, finns jätte många olika spår på olika längder perfekt!! =)

Nää nu ska jag fortsätta med min matlista....
Här är lite bilder från Rudan, kass kvalite då det är från mobilen ;)








Den nya fontänen ;)























RSS 2.0