Klänningar

Tessan titta vad jag hittat :) Dessa klänningar kommer i från Bonprix.se
Jätte fina klänningar har dem, massor och bra priser. Finns även en hel del annat också på sidan =)

Fan vad man längtar till sommaren nu och sin gamla kropp...

2 dagar kvar ;)

till våran 1års dag :) *wee*
För exakt 1 år sedan i dag så jag pratade med Micke i telefonen för första gången och det va i 3 timmar ;)
Det va då jag fick upp mitt intresse för honom, så här skrev jag för 1 år sedan i bloggen...

2009-02-27 @ 19:16:27
I dag har dagen varit ett stort leende =) Det är väl typ det ända jag gjort i dag, tänkte på små saker och så ler jag, får mess och då ler jag ännu mer. Allt detta leende kommer ifrån ett 3 timmars långt mysigt samtal i går, det är ju allt jag letar efter...perfect match....det är helt SJUKT vad allt stämmer in, kan det betyda att det är min tur nu??

Haha det roligaste är ju faktiskt är det är en perfect match och att det va min tur :) *hihi*

I går va jag i Tyresö på begravning, min "syrras" mormor skulle begravas. Hon kallas för min syrra för att vi är och har alltid varit som syskon i dessa 20 år vi känt varandra. Det va fint men jobbigt, speciellt att se min syrra så förstörd :(

Va helt slut när jag kom dem, hade varit ute på långpromenad med hundarna och det va varmt ute men för mycket kläder ;) På kvällen åkte vi och storhandlade, fan va grejer vi fick med oss hem skit bra :) Nu har vi mat för ett tag fram över iaf :)

7 månader sen...

jag och älsklingen förlovade oss :) Fan va fort tiden går, och fan vad jag älskar honom *hihi*
Är så kär i min ring, tittar på den flera gånger om dagen *hihi*
Är den inte fin??

Just det gjorde en ny blogg till Linn här kommer den...Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Så har hon denna söta som underskrift i varje inlägg :)


-22 grader

HELT sjukt ju....stackars Lexie fick massa sköldkramp i tassarna, det är inge väder för långpromenad i dag.
Undra när det ska bli lite mindre minusgrader ute?? Vill kunna skotta bort all snö på vägen upp till oss och vår trappa.

I lördags så va jag och Micke hos en gamal klasskompis till mig ute på Gålö för att kolla på deras gård för att se om det va hade potensial för att vara läger/kursgård till mig i sommar, va dock lite svårt att se vart marken gick under all snö :S Ska tillbaka dit och titta när snön är bort (När det nu blir) sen så kanske jag ska kolla på ett annat ställe :)

Har tränat hela helgen, fredag: körde jag kondition, lördag så började vi morgonen (09:20) Med ett extra step pass efter det vart det pump och core :) i söndags vart det kondition och framsida lår, va riktigt nöjd med passet gick upp till 61 kilo ;) låg på 55 kilo för 3 veckor sen och har heller inte kört det sen dess då jag va sjuk mm.
Har även börjat springa lite lätt på bandet för att få upp lite flås :)

Ska åka och jobba vid 12 dem ringde precis in mig igen :) *wee* mer jobb till mig *hihi*

Åhhh fredag igen ;)

Såååå glad att det är fredag, ska gosa med min älskling hela kvällen....GAAAHHH...är så galen i honom haha.
På söndag är det 1 år sedan vi träffades för första gången och nästa söndag är det 1 år sedan vi vart tillsammans, HELT sjuk va tiden gått fort men ändå inte. Det känns som om vi varit tillsammans hur länge som helst, vi verkligen känner varandra innan och utantill och det är helt underbart. Han är mitt allt, mitt liv, min själsfrände, min bästa vän jaaa ALLT ♥

I går satt jag och fixade med massa nya kategorier här på bloggen som kommer att komma upp mer och mer när jag skriver i dem. Det handlar om min kära viktresa som är i gång :) Micke har hittat sin bok som heter STYRKETRÄNING - En anatomisk guide. Den ska jag sätta mig med i dag och läsa, där ser man exakt vilka muskler man andvänder i olika övningar :)


Alla dessa måltider

Att äta var 3:dje timme är väldigt viktigt för en viktnedgång, hoppar du över en måltid börjar kroppen ta av energin istället för att förbränna. För att förbränna måste man äta 6-7 ggr/dag får inte kroppen i sig sina portioner så tar den den mat som kommer in och sätter fast den på kroppen för att skydda den i stället byta ut. Äter du var 3:dje timme så byter kroppen ut maten mot fett kan man förenkla det ;) Kroppen måste ha i sig sin mängd för att kunna förbränna annat.

Har sökt runt lite på olika vikt bloggar under morgonen och ser att dem äter ca 3 ggr/dag frukost, lunch och middag och sen undrar dem varför dem inte går ner i vikt. Ät mer och rör er mer!
Det är inte alltid lätt att komma i gång jag vet det, men så fort man får in rutiner så går allt på atomatik.

• Ta light eller zero istället för vanlig cola/sprite mm
• Byt ut vitt bröd mot ett nyttigare eller välj en annan frukost tex: Havregryns gröt, ägg, det finns hur mycket annan frukost som är nyttigare
• Försök att inte stoppa i dig det där onödiga sockret, byt ut socker i te mot honung (det innehåller också socker men man behöver inte ha lika mycket i)

Jag tycker inte att om man har haft problem med karaktären mm att man inte byter ut allt på en gång.
Utan man byter ut vissa saker i sin egen takt, tar man i för mycket är det risk att man inte klarar det och sviker sig själv. Det är bara du som kan ändra på dina kost vanor ingen annan.




En liten blogg stund

Ja nu har jag lite ro att skriva, haft fullt upp med 2 jobb, träning och mensverk ;)

Träningen går jätte bra, körde ett baksida lår och vader pass med älsklingen i måndags. Körde ganska lätt på vader då jag inte tränat på 3 veckor. Många rep så att jag fick upp konditionen i musklerna, sen körde vi en annan övning som vi körde samma vikt på *hehe* men kan körde lite annorlunda då han är starkare ;) Vi pratade mycket om vad det finns för muskler i vaden då jag tycker att min ena muskel är både starkare och större en dem andra 2 så nästa gång blir det att stå lite annorlunda.

I tisdags så körde jag 1 timmes Step up/intervall pass med en ny instruktör, det är alltid annorlunda med nya instruktörer tyvärr men hon fick godkänt. Efter det cyklade jag i 20 min i väntan på älsklingen.

Min motivation har kommit tillbaka och mitt sockerintag har minskat radikalt, har satt upp mål, delmål och lite annat som jag tänkte skriva om senare.




Alla hjärtans dag...

Vill bara önska er alla en underbar Alla hjärtans dag ♥



♥ Älskar min underbara fästman av hel mitt hjärta, mitt hjärta slår för dig! ♥

Ny design

Nu känner jag mig ganska så klar med designen så att jag kunde lägga upp den iaf ;)
Sen kan det hända att det blir lite finslip på den. Vad tycks??

Fick sån huvudvärk precis när jag skulle gå från jobbet och den har hållt i sig ett tag men lagt sig efter lite sömn och tabletter, men nu känner jag att den är på väg tillbaka :( Ska iaf jobba i morron igen :)

Just det hämtade ut mitt leg i dag som jag inte haft på ca 7 år *hehe* ja lite lat har man varit ;)

Va ute och tränade Lexie förut och hon går som en klocka min älskling :) Så laddad men ändå få fokuserad, det är strångt av henne *matte stolt*




Monday

Ny vecka nya tag och det är det verkligen då jag legat sjuk alldeles för länge nu. Är fortfarande inte helt hundra men kunde inte tacka nej till att jobba i dag :) Men ska nog lägga mig och vila en stund innan jag gör allt redo för en jobbdag =)

I går så va jag och Micke hos mamma och tvättade i hennes tvättstuga, så skönt att få allt rent och torrt på en gång.
Har inte så mycket att skriva just nu men kanske skriver lite senare, sen ska jag finslipa lite min min nya bloggdesign som nästan är klar ;)

Hoppas ni får en toppen dag...

Villen låt??

Vilken låt är i denna reklam??


Sjuk...

Har legat sjuk sen i söndags :( Och Patric vart magsjuk den natten och spydde 1gång i timmen, jätte roande. Då Micke är jätte känslig mot spyor så va det jag som tog det, sov inte många blund den natten :S

I morse så va min hals så irriterad att jag hostade blod :( hade så jävla ont i halsen i går kväll så det va sjukt åt det, hostar som en idiot, ont i huvudet och feber :S Vll bara bli frisk.

Sen har folk ringt från olika förskolor och vill ha in mig, FAN måste jag va sjuk nu?? Dem ringde senast i morse :(
Sen ska jag träffa föräldrarna i dag till min valp om jag blir bättre annars får jag faktiskt hoppa över det, men det skulle vara kul att träffa båda föräldrar djuren och uppfödaren =)

Nää nu ska jag lägga mig i soffan...

RSS 2.0