Alla dessa måltider

Att äta var 3:dje timme är väldigt viktigt för en viktnedgång, hoppar du över en måltid börjar kroppen ta av energin istället för att förbränna. För att förbränna måste man äta 6-7 ggr/dag får inte kroppen i sig sina portioner så tar den den mat som kommer in och sätter fast den på kroppen för att skydda den i stället byta ut. Äter du var 3:dje timme så byter kroppen ut maten mot fett kan man förenkla det ;) Kroppen måste ha i sig sin mängd för att kunna förbränna annat.

Har sökt runt lite på olika vikt bloggar under morgonen och ser att dem äter ca 3 ggr/dag frukost, lunch och middag och sen undrar dem varför dem inte går ner i vikt. Ät mer och rör er mer!
Det är inte alltid lätt att komma i gång jag vet det, men så fort man får in rutiner så går allt på atomatik.

• Ta light eller zero istället för vanlig cola/sprite mm
• Byt ut vitt bröd mot ett nyttigare eller välj en annan frukost tex: Havregryns gröt, ägg, det finns hur mycket annan frukost som är nyttigare
• Försök att inte stoppa i dig det där onödiga sockret, byt ut socker i te mot honung (det innehåller också socker men man behöver inte ha lika mycket i)

Jag tycker inte att om man har haft problem med karaktären mm att man inte byter ut allt på en gång.
Utan man byter ut vissa saker i sin egen takt, tar man i för mycket är det risk att man inte klarar det och sviker sig själv. Det är bara du som kan ändra på dina kost vanor ingen annan.
Kommentarer
Postat av: ija

Jajamensan, det är en liten tollare. Han är 12 veckor nu så vi får se vad han får lust att göra, sambon vill gärna spåra så det lär de göra. Han är hur härlig som helst men jisses, det är verkligen full fart non stop, och de där jädra valptänderna...

Fin blogg du har, kommer titta in igen =)

Ija

2010-02-18 @ 13:04:35
URL: http://viktig-ija.blogspot.com
Postat av: Annika

Hej, hej! Satt och surfade lite och hamnade här. Trevlig blogg!Alltid kul att läsa hälsobloggar!2010-02-18 @ 16:25:04
URL: http://www.akinna.se
Postat av: ija

Jo vi får väl se vad man känner för sen, ska först gå valpkurs och sen någon aktiveringskurs där man får testa på lite olika saker så vi får se =)

Jodå, vi har våra metoder för att förhindra/minska bitandet men det ska bli skönt när valptänderna är borta!

2010-02-18 @ 17:29:21
URL: http://viktig-ija.blogspot.com
Postat av: ija

Nej, det är första hunden, spännande! Som sagt, vi får se om intresse finns när vi väl provat på. Det är fantastiskt att ha vovve så jag förstår dig helt och fullt!!

2010-02-18 @ 18:19:12
URL: http://viktig-ija.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0