Freeeeedag =)

Äntligen helg, veckan har gått väldigt fort och jag haft bra tider på jobbet ;)
Kommer få mina försvunna pengar i nästa vecka som tur är, annars hade jag gått dit med min räkningar ;)

I dag vart det en vilo dag då jag hade sån fruktansvär tandverk förut :( men nu är den över som tur är =)
Har tränat 3 pass denna vecka och 1 kvar (söndag), fast det ska va 5 igentligen. Kanske får lite abstinent men kroppen behöver vila också, känner mig som en duracell kanin som bara går och går ;)


Tror fan att jag ska sätta på grillen, låter ju så himla gott och Micke kommer bli glad ;)
Just det i dag har vi månads dag, 23 månader ;) det är alltså 1 månad kvar till våran 2 årsdag HELT underbart ♥
Nää nu ska jag springa och fixa mat grillat eller ej ;)

Morr

Hur dum får man va?? Min ideé har blivit sann för en annan person :( Kan jag inte bara börja tro på mig själv, fast allt handlar ju inte bara om det, men men trött blir man.

Sen så har jag fått 7000:- MINDRE i lön *GAAA* på min löespec står det mina timmar jag jobbat men inte hur mycket jag tjänar i timmen så jag fick bara 68.50 kr från ena jobbet. HELT galet, nu har dem ingen telefon tid :( SÅKLART!!! Fan jag vill ha mina pengar...

Annars rullar allt på, i dag är det vilodag, ska åka och stor hansla som jag verkligen har börjat tröttnat på :( Men det måste göras, sen blir det hem och laga mat som jag också har tröttnat på *bra där*
Är så trött att jag skulle kunna somna sittandes, öppnade på jobbet i morse 06:20 *snark*

Long time no see ;)

Har haft fullt upp hela tiden så bloggen har blivit lidande, jobbar, tränar, lagar mat, umgås med min man och hund och sover ;) Så ser mitt liv ut just nu. Kommer inte hem förns 19-20 då jag går direkt till gymet efter jobbet sen blir det att göra matlådor och rast hund mm. Men ska förska bli bättre ;)

Det har nu gått 2 veckor på min diet och måtten visade:
Arm -2,5 cm
Bröst -1,5 cm
Midja -3 cm
Höft -2,5 cm
Vikten hade det inte hänt ngt på, men eftersom att jag lägger på mig muskler så kan det bli så ;)
Men denna vecka som varit har jag börjat kännt mig lite sjuk så jag har tyvärr haft en liten slappar vecka :( Men körde på igen i fredags. I dag är det vila som vanligt och i morron blir det morron promenad och hård träning som gäller. Har fått tillbaka motivationen och besöka personalrummet på jobbet finns inte mer, ut och knata på rasten så slipper man bli frestad.

Ska sätta mig i morron och fixa med matschemat och det nya tränings schemat för mig och Titti. Titti är min tränings kompis men vi har olika mål, hon vill enbart bygga mer muskler och jag förlora fett men än så länge har det jätte bra och med det nya schemat blir det bättre ;) Hon har haft i uppdrag från mig och Micke att skriva en matdagbok i en vecka så att vi på måndag kan fixa hennes nya matschema. Då hon jobbar natt så blir det mycket drinkar som åker ner och inte riktig mat, och för att hon ska bygga mer muskler måste hon få i sig mer mat.

Nu ska jag sluta att babbla och försöka fixa med blogg desingen ;)

En väldigt gamal bild på mig och Lexie


Morgon cardio

Klockan 04:55 va jag och Lexie ute och knatade, va helt tyst ute och inte en ända människa i sikte ;) Va helt okej att va ute så tidigt ;) Hoppas bara på att det inte är så halt ute i morron, gick det inte alls :( Får inte upp samma tempo som jag vill då risken är stor att man halkar och det tar stopp, när jag vill ha mer snö på detta nu så man kan gå ordentligt =)

Nu är kl: 06:37 och jag funderar på att gå och sova en stund så att man orkar hela dagen, får se hur trött jag är när jag vaknar sen. Är jag jätte trött och har svårt att komma igång kommer jag inte att sova ngt på dagarna och i stället får jag väl göra något annat.

Har fått frågor angående både min mat och träning som jag senare under dagen kommer att svara på ;) Nu ska jag nog träffa John Blund en stund ;)


1 veckan slut

I dag eller ja i morron har det gått en veckan sedan dieten började, maten har gått bra med motivation till att träna har varit väldigt minus :( Men jag har iaf fått in lite rutiener på maten så det är ju ett stort +
Har heller inte haft så stort sug på socker eller dylikt, va på 4 års klas i går och drack endast funlight och te =) *klappar mig själv på axeln* Jag vet nu att det fungerar inte att små äta eller ha en hel ätar dag för det fungernar inte för mig då trillar jag dit igen.

Så på kvällen drack jag endast 2 glas cola och lite ostbågar och det kommer jag nog fortsätta med att göra den resterande ätar dagarna att bara äta något på kvällen.

Va ute kl 8 i morse på en morgon promenad, det va +3 solen va på väg upp och fåglarna kvittrade *hmmm* VÅR?? undra va fåglarna gör här nu?? Men mysigt va det men ändå väldigt jobbigt då det va väldigt halt ute :( Men tror att jag kommer va öm i röven i morron haha.

Vid 5 så blir det gymet eller jag har inte berämt mig om jag ska följa med eller inte, har lite svårt just nu att visa mig där pga hur jag ser ut och mina tränings byxor är trasiga så då måste man ha ngt annat på sig. Men annars blir det träning hemma =) Tror även att mina morgon promenader kommer att komma igång igen denna vecka, det blir att kliva upp 04.50 då Mickes larm väcker en och ut å knata. För somnar ag om när han gått så kommer jag inte upp förns tidigast 9 och då är jag trött igen *bläääää* Så därför kommer jag gå upp när han går upp, då kan jag ju alltid gå och sova en stund senare, men då har jag vairt ute iaf =)

                                              Längtar till min mage ser ut så här igen =)


Dag 2

Allt rullar på ganska bra, i går på em märkte jag att jag va på dåligt humör och hade inge ork till något. Jag åt det jag skulle iaf och inget utöver det förutom frukt. I dag sov jag lite länge så maten har blivit lite drabbad, inte att jag har fuskat utan tiderna. Är också väldigt trött i dag och har mått allmänt konstigt, men nu är det bättre och hungrig är jag, så jag ska snart äta igen.

I kväll blir det att planera mer på bröllopet, kollade runt på ringar i går och ska visa dem för Micke i dag och se vad han säger =)

Nä nu måste jag springa och äta ngt....

Surfa bort suget...

Kolla denna film, vad tror ni?? Jag kommer defenetivt testa =)

http://video.se.msn.com/watch/video/gerhard-lar-sig-att-surfa-pa-sotsuget/6fq1ipqb

Dan före dan ;)

I morron börjar min diet och i dag har jag lagat massa mat, kyckling och ris till mig, grillkorv och korvstoganoff till Micke som kommer att frysas in. Jag gör min mat för hela veckan, bara att ta fram och värma hur bra som helst.
Sen har jag gjort 1 kg kesella röra som jag kommer att ha som mellanmål med olika bär och frukt till.

Senare i kväll blir det mätning/vägning och choklad haha, måste passa på sista dagen för sen blir det inget socker på 2 veckor alltså ingen ätardag den 2 första veckorna.

Har inte haft tid att pula med den nya designen men den kommer =)

Kycklingen

1 kg kesella med Fun light "Wild berries"

 
Tinade Björnbär/Hallon och sen jordgubbar

Fruktskålen är laddad ;)


1/1-11

Nu är det ett nytt år och nya tag ;)
I dag blir det till att skriva en inköpslista och matschema för hela veckan och ett tränings schema ska knopas ihop. Det blev inget med den där Jarkko grejen, då jag tydligen hade missat sista anmälningsdagen :( Men får fixa allt själv istället och det kommer att gå bra =)

I morron ska jag försöka få ihop min nya design till bloggen då den inte bara kommer att innehålla "Vägen tillbaka till magrutorna" utan bröllop och hundträning kommer att komma in =)

I dag är Lexie iaf normal, det smäller ingenting och hon är sig själv igen så skönt. Hatar att se henne så rädd =(

Nää nu ska jag fixa med listor...

Lite halvdåliga bilder från i går, svårt att fota när det snöade så mycket :(


RSS 2.0