Vår???

Snälla säg att våren har kommit nu för att stanna, så underbart väder ute =) Har tränat med Lexie i ett par dagar nu och det går toppen, hon är super glad att få börja träna igen =) Man ser i hela henne att det sprätter i kroppen :p
Har varit sjuk hela helgen så därför ingen uppdatering, legat med feber, hals ont och en jobbig hosta.....finns det ingen lag på hur länge man får vara sjuk?? *haha*
I söndags hade jag kurs med Sussie och Amstaffen Bosse, en hel skön kille att jobba med.

Ska snart åka hem till Kelly, det är tisdag och vi kommer att sitta bänkande framför tv:n =)
Sen ska jag träffa Linn tror ja vi sa iaf *hehe*

Här kommer lite bilder på träning mm....


Frukt till salladen


Frukt salladen är klar


Kladdkaka med grädde


Eller så kan man äta grädde med kladdkaka




Lexie backar


Snygg spinn




Vänter tass


Högertass



Någon som var ledsen när träningen va slut :p


Orkideén jag fick av Micke i lördags =)

Hamburger Börs

I kväll ska jag, Micke och mamma till Hamburger Börs och kolla på Joe Labero´s show. Känner mig inte riktigt frisk, har börjat hostat igen och efter morron promenaden då fick jag feber och legat i soffan hela dagen. Har nu käkat lite tabletter så nu är det bättre. Vill ju inte va sänkt i kväll =) Hoppas ni får en trevlig kväll....


Helgen...

Det har inte blivit till mycket skrivande här, det är väl så när man inte har tid :p
I fredags så åt vi en riktigt god middag med lite vin och så hade vi choklad och chilinötter *mums* Sen va vi inne hos Kelly en stund och fikade lite innan vi gick och la oss vid 12.

Malteser, chilinötter, choklad och vin



Kelly och hennes bror Vase

Micke och Kelly

På lördagen började det med att Markus ger Lexie lite frukost, först en grön våffla sen en till våffla med grädde på.


Sen åkte vi till Mickes gym för han hade sett ett par tränings byxor som han tyckte va snygga som han ville köpa till mig. Dem satt väldigt bra och snygga är dem, märket är Better Bodies bild kommer.
Sen gick jag över tll min bror där min mamma va barnvakt medans Micke tränade sen kom även han dit. Efter att fikat ett tag så ålte vi hem och sov en stund och sen åkte vi till Heron City för att äta på Pizza Hut och kolla på Fredagen den 13:de.Filmen va en besvikelse men jag fick ju va med Micke och det slår ju allt =)




Så här såg det ut i söndags kväll :(

Lexie har fått hem sin säng och trivs =)

Söndagens middag, kyckling, potatisgratäng och sallad.


Lexie på promenaden i fredags med syster yster

Syrrans hund Tess


Tess jag och Lexie

Mysigt med vatten


Och pinne såklart =)


Utslagna flickor



I går så va jag hemma i Vendelsö och fixade med min hemsida, adress kommer upp så fort jag fått lite mer struktur på den. Ska snart göra mig iordning för att dra ner till arbetsförmedlingen och sen jag och Lexie till Sickla på ett liten uppdrag =) Kan tyärr inte nämna något i bloggen då det är en överaskning till Micke :p Ha en bra dag =)

Mys pys =)

Va runt på nätet och hittade massa mys saker som sedan kommer införskaffas till badrummet =)
Hittade även en väldigt mysig sida med lite spa saker  http://www.justgoodforyou.com






Ja och bebis sugen till 1000 är man också, planen är ju att vi inte ska börja "produsera" förns om 1 år då hinner vi hitta på en massa massa saker tillsammans innan vi får barn =) Men fan vad man är sugen :p



Kärleken till dig är obeskrivlig, du får verkligen mig att känna mig älskad =) Älskar dig av hela mitt hjärta, det är du och jag min prins =)

Kommer någon ihåg???

Pound Puppies and the legend of the big paw



Åhh vad jag älskade den här filmen när jag va liten, men en viss person speladade över filmen och jag har inte sett den sen dess och kom heller inte ihåg vad den hette. Men nu tack vare Sara så kan jag se den igen så hon kom ihåg vad den hette *weee* Ska bara komma på vad den hette på Svenska :S Någon som vet??

I kväll blir det massa mys med min älskling, ska kolla film och bara mysa. I går gick tiden så fort, den gör det när vi är med varandra :( låt tiden gå långsammare....Nä jag gick upp i dag så SNÖADE det *ahahhhh* WAY?? Men nu håller solen på att tränga igenom molnen så lite sol kanske man får i dag =)

Friday the 13th....

På lördag så blir det först mat på Pizza Hut sen blir det bio med min man på Heron City och vi ska kolla på Friday the 13th har sett trailern och den verkar skit bra =) Tryck på bilden nedan för att se trailern.....Vågar du se????







Vårkänslor...

I dag har det varit vår i luften, i morse vid 8 tiden vaknade jag och glädje mig åt att det va sol ute =)
Jag och syrran tog oss en redig långpromenad på 2 timmar, sen åkte jag och mamma och hämtade lite saker och resten av dagen har gått åt att handlat och fixat. Va precis ute med Lexie och såg snödroppar ute =)



Nää nu kom min man hem bye bye =)

Risk för långt inlägg :p

I lördags så kom jag hem till Micke vid halv 5 tiden, vi åkte ganska så omgående till Ica Maxi och handlade mat, söta lilla Patric (6 år) öppnade min dörr när jag skulle kliva in i bilen varje gång =) Sen va det hem och göra iordning Tacos till hena familjen, efter det så kollade vi på filmen Bolt va bra den va =) - Han sitter fett med fast





En gullig grej under filmens gång, Micke rester sig för att göra något och snabbt så snor Patric hans plats som är bredvid mig och Micke får inte tillbaka sin plats för där ska Patric sitta. Det slutar med att Micke sitter på datorstolen bredvid mig och jag har Patric i knät, dem är ju bara för goa =)

Klockan 09.00 sitter vi alla i bilen på väg mot Bålsta där Markus (10 år) ska spela Hockey cup. Det tråkigaste va att i dem 2 första matcherna vart dem överklassade mend et va inte så konstigt då dem bara va 10 st som skulle byta av varandra då dem bästa i laget va på en annan cup. Men sista matchen så kom det 3 killar till i laget och matchen va oehört jämn, det vart 1-1 och sudden death, staffar och sedan sudden death straffar....Oj oj va nervös jag va, varje gång en staff skulle läggas så rös jag i hela kroppen, tyvärr så förlorade dem matchen men fan va dem kämpade på bra =)
Under all dötid mellan matcherna så va vi ute och lekte med Lexie då hon annars låg i bilen men skötte sig galant min prinsessa =)
















Markus


Klicka på pucken för att komma in på Vendelsö IK 99

Vi kom väl hem runt halv 8 och då la vi oss i soffan och mössss =) Man va ganska så trött efter en lång men mysig dag =)
I går på dagen så städade jag, va ute på en långpromenad med Lexie i solen man fick lite vårkänslor :)
Sen bakade jag kärleks mums till familjen som vi på kvällen mumsade i oss medans vi spelade Den försvunna Diamanten =)



Nu är jag hemma i Tyresö igen, det blir tjejkväll hos Kelly som vi alltid har på tisdagar med våra tv prgram *hehe* så det blir en natt utan min prins =( men jag lämnade spår efter mig på hans kudde *hihi* Och i morron ska jag göra en sak eller 2 eller 3 haha liten suprise och han kommer att bli så glad =)

Jag längtar till den 23/7 då får vi visa våra kärlek ännu mer =) *hihi* MYSPYS =)

Fredagen den 13:de

Jag kan va lite för skrock men inte fredagen den 13:de för det har aldrig hänt mig något.
På kvällens schema hade jag badning av Lexie då hon nu fällt klart, hon är så grymt duktig när jag badar henne och fönar henne. Jag hönar henne torr för att pälsen blir snyggast ;) sen hör att hon inte ska bli kall för hennes päls tar ett tag att självtorka, den ända gången hon får själv torka är på sommrarna när hon badar ute. Här kommer bilder från badningen:


Haha en blöt Lexie



Efter badet bilr det massa bus ;)

Måste torka sig själv lite




BUSSSSSS


Bus i blicken ;)

Lexie ligger stilla under föningen

Fönad och klar, fluffig päls och står konstigt gör hon



Nu blir det mys i soffan
Och här kommer bilder på mina rosor =)


Rosorna jag av Micke i går

Vasen jag fick för en vecka sen med 3 hjärtan =)

Rosorna jag fick för ca en vecka sen


Underbara underbaraste...

Ja det är min Micke =)

I går så märkte jag att jag fått urinvägsinfektion och min kära vän Kelly är ju för gooo, hon va nere och handlade och kom hem med persilja som hon sedan gjorde the av. Tack gumman. Och sen när Micke kom hem så hade han med sig en bukett med röda rosor, tack älskling =) Vilka hunderbara människor man har om kring sig ♥

I kväll blir det mys med Kelly och CO, Micke blir hemma med barnen men ska dit i morron och ha lite lördags mys =) Sen på söndag så ska vi till Bålsta på Hockey cup med barnen HELA dagen, massa mys =)

Är du kär???

10 bevis på att du är kär
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.
Om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kmr du få otur i kärlek i 20 år



Jag är ♥ *hihi*

Kan inte sova :(

Gick och la mig i sängen vid halv 11 och va jätte trött men inte fan kunde jag somna :( halv 12 gick jag upp och hämtade datorn. Ligger nu i sängen med datorn i knät, lyssnar på musik och är väldigt hungrig man kanske ska gå upp och stoppa något i magen?!!
Har inte gjort så mycket i dag, va ute på en långpromenad med Johanna och hennes hund Hugo sen har jag varit med Kelly och hennes barn, massa mys och bus blev det. Har faktiskt inte träffat min älskling i dag ahh förutom i morse innan han gick till jobbet, det känns väldigt tomt här i sängen bredvid mig :( men i morron får jag ligga i hans famn igen :)

I morron så kommer Nathalie hit och fikar med mig på fm, det va ett tag sedan vi träffades så det kommer att bli jätte kul att träffa henne igen. Sen ska jag ringa runt lite på olika saker, håller nämligen på med ett "projekt" så jag ska kolla upp lite saker och fixa en massa saker. Ska verkligen ligga i nu så att detta kan bli verklighet inom en snart framtid =)

Längtar till sommaren då jag, Micke och barnen åker ner till Belgien, ska träffa Mickes mamma och kolla på lite hundar kankse :p Ja Lexies ras kommer ju från Belgien och sen ska vi göra en annan sak där ner :D Kommer att bli HELT underbart, vi ha redan bestämt vilka ------- vi ska ha :p hehe ja jag är lite hemlig av mig men det är bara roligt för då blir folk nyfikna :P Näää nu ska jag äta ngt och sen försöka sova....

Måndag...

Det har varit en underbar helg, i fredags va vi bara hemma och mös hela kvällen. Sen på lördagen så åkte jag, Micke och mamma över till min store bror Kjelle vart tjej hade fyllt år. Jag trodde verkligen inte att det skulle komma så mång från min familj men nu fick Micke träffa båda min bröder med respektive, mormor kusin jaa det va ju ett par stycken stackarn, men det va ju inga problem för honom =) Sen hade vi bestämt att vi skulle ut och äta så vi åkte till Tyresö kök & bar, hade glömt bort hur gott det va att äta där, men innan vi åkte och åt så fick jag ett mess av min svägerska där det stod : Glad över din skulle. Du har träffat en jätte trevlig kille. Ta en matbit inne i stan och kom hit sedan så bjuder vi på dricka. Kram Så vi åkte dit sedan, eftersom att det vart så sent efter maten så tog vi bilden dit och jag va den som "fick" dricka :p vi hade jätte trevligt, spelade Alfapet. Sen helt plötsligt vart lilla Benita full och fan va fort det gick haha. Drack en jävla massa vatten när vi kom hem för vi skulle ju upp i hyfsad tid på söndagen då vi skulle på båtmässan, vi spenderade en stor del av söndagen på Stockholms mässan för att kolla på båtar säger bara Myspys :p

Ojj va klockan rinner iväg måste fixa mig nu för jag ska in till stan snart för att möta upp Kelly och barnen som kommer hem ifrån Dalarna.....

Flyball

Hittade ett klipp på Flyball från Cruft 2009, det är så grymt rolig sport =)

http://www.youtube.com/watch?v=PzRRpqCljcQ

Vill också passa på att gratta Frida Binette och Alice som kom 2:a i lördagsens internationella freestyletävling.

Helg...

Ja helgen börjar väl si så där, vaknade i går med hals ont :( och i dag är det värre :( ont som faaaan, hostr slem och det gör skit ont :S sen så har jag onte i nacke och svanken, influensa kankse?? Har nu proppat i mig Ibumetin, ngn mot hostan och Strepsil så det börjar blir lite bättre, sen har jag smörjt in mig med mitt super linement som är  från Aloe Vera (Zoofix - Eukalyptus Liniment) heter det. Jag har köpt det i djuraffären för min förra hund O´boy då hon hade Spondylos i ryggen och jag bara älskar den, den är för häst, hund och katt men går utmärkt till människor =)

 Ska snart till centrum med Karin och kolla runt lite sen kommer mitt hjärta hem vid 4 och då blir det massa mys :) Han har sagt att han ska massera mig, tror ni jag längtar eller *hehe* dessutom är han ju utbildad massör, kan ju inte bli bättre :)
Åhhh han behalndlar mig som en prinsessa och han är bara min *hihi*

I morron så ska vi hem till min bror vars tjej fyllde år i går och fira henne sen ska vi ut och äta =) Fast det beror på hur jag mår, har ju inte ätit så bra när jag mår så här.

Sen är det ju Cruft 2009 för er som är intresserad av hundar, alla kvalade hundar från HUND 2008 och från My dog 2009 (tror jag) är där och tävlar mot varandra. Min kompis Nilla är där och ska ställa sin Staffe och sen har i Frida som ska reprensentera Sverige i Freestylen vet att Frida kör i morron så gå in och titta live här.

Nää nu ska jag göra mig iordning...tjingeling så länge =)

Underbart....

I går när min Micke kom och hämtade mig så åkte vi först hem till honom och där väntade 3 rosa rosor i en jätte fin vas med ett kort där det stod.

Jag vill aldrig vakna upp ur denna dröm /Din Micke

Hur UNDERBART är inte det??? Sen slog han in ett ben till Lexie som fyllde år, hon vart jätte glad =)
Sen åkte vi i väg och åt middag på ett Värdshus, hur gott som helst och HUR mysigt som helst =)
Sen åkte vi hem och bara myste i FLERA timmar, att få ligga i hans famn är obeskriligt och denna kärlek han ger mig Herre gud trodde det inte fanns. Men jag vet att jag har träffat den rätte, vi är så lika på så många plan, vi har samma humor, gillar samma saker jaaa listan kan bli VÄLDIGT lång =) När jag är med honom försvinner allt runt om kring en, det är bara han som gäller =)

När Micke a på jobbet så gick jag och hälsade på, på mitt gamla jobb då det ligger i närheten. Det va såååå mysigt med alla barnen, ett barn berättade hur mycket hon saknade mig och att hon älskade mig....men åhhhh hur mycket kan man inte smälta då?? Det är såååå äkta när ett barn säger det =)

Nu sitter jag i Linn och Johans lägenhet som jag ska "vakta" i 3 veckor då dem åkte till Thailand i morse, och närmare Kelly kom man ju också vägg i vägg =) Och snart kommer min underbaraste hit *weeee* har saknat honom HELA dagen men snart är han här och då får jag hålla om honom igen =)

GRATTIS...

För det är ingen vanlig dag för det är Lexie´s födelsedag, hurra hurra hurra =)
Min älskade ängel fyller 6 år i dag, jag är så glad att jag fått spenderat varje minut med denna underbara hund exakt 5 år och 2 månader. Hon kom till mig den 3 Januari 2004, 10 månader gamal då såg hon ut så här...



Lilla tjejen. Åren har gått fort men all den tid jag haft med henne är obeskrivlig, det finns så mycket att skriva om henne men är väldigt trött och ska snart upp igen får skriva mer senare i dag =)

Sista natten utan dig, GUD vad jag längtar att få pussa på min Micke och berätta hur mycket du betyder för mig.

Näää nu måste jag hoppa i säng och drömma sött *hihi*

Härliga måndag =)

Vaknade i morse av att min underbara pojkvän ringde och väckte mig med sin underbara röst =) I går kväll låg vi och pratade i 4 timmar och vi kan verkligen inte lägga på för man vill verkligen inte, men till slut vid halv 1 va vi tvugna då Micke skulle upp vid 06.00. Det underbaraste va i går är att han kom förbi Kelly och Markus, åhhh fick pussa och mysa med honom i 30 värdefulla minuter innan han va tvungen att åka och hämta upp sin ena son igen. Åhh gud vet inte vad jag ska skriva, allt känns som en dröm och att jag kommer att varkna upp snart men efter varje gång man får dessa underbara mess så förstår man mer och mer att han är MIN!!!! =)

I morron fyller min älskade Lexie 6 år oj vad vi ska mysa massor, sen så ska jag och Micke ut och äta mysig middag tillsammans ojoj vad jag längtar, det kommer att va en underbar och perfekt tisdag =)
Känns som att jag skulle kunna redan nu skriva en hel bok om denna prins...åhhh va livet är underbart pga honom =) Tack Micke ♥


Solig söndag...

Oj oj oj....detta är såååååå sjukt det har hänt allas tjejers dröm om att prinsen ska komma ridandes på sin vita häst och ta en med storm. DET HAR HÄNT MIG!!!!!!!!! OMG!!! haha....Denna personlighet är inte av dess like, jag föll pladask för den och resten är en bonus :p Och det blev och blir bara bättre och bättre, kan verkligen inte sluta le eller skratta allt känns så overkligt...vill bara ligga i din famn och bara njuta, allt känns så rätt och naturligt och vill aldrig att denna saga ska ta slut =) Åhhh det finns så mycket att skriva om denna människa vet inte vart jag ska börja eller sluta.

Min prins har hämtat mig =)


RSS 2.0