Rallylydnad

I torsdags så va vi ju och tränade Rallylydnad, det gick hur bra som helst med Lexie matte behöver bara lära sig lite regler ;) Hon tyckte det va himla roligt så hon gick upp i varv i mellanåt men landade senare =)
Körde enbart lite lydnad och trix med Luna ville ha störningen, vilken tjej jag har =) Hon va fokuserad på mig hela tiden även fast  det va många hundar runt om som skällde och hade sig, så himmla duktig tjej ♥

I kväll blir det grillfest med grannarna på gården, alla får ta ut sina utemöbler och grillar och ställa upp dem mellan husen ;) Kommer att bli en kanon kväll =) Nu ska jag rycka lite i min man så vi kan ut och promendera lite =)

Blir inte alltid som man tänkt sig.

I går fick jag inte min lön som jag skulle, men till slut fick jag in pengarna på mitt konto på em så det va en mycket stressad och jobbig dag. Sen bar det av till vet med Lexie och han klämde och drog i henne, hon reagerade på båda armbågarna, höger höft och på högerframben falangen (typ våra knogar) förmodligen har hon fått artros vilket jag också trodde. Nu går hon på Metacam i 2 veckor och sen ska vi tillbaka och röntga henne.
Hon får gå som vanligt (alltså träna, gå lös mm) dock inte köra hårt med henne som tex agility men det rör mig inte i nacken bara min hund mår bra.

I kväll ska vi till Bååthuset i Sätra och träna Rallylydnad med Karin, dem har rallylydnads träning där på torsdagar så det ska bli kul att träna för en dommare =) Med Luna kommer jag att köra vanlig lydnad som ingångar, fotgående, stadga i sitt och ligg.

Har inte ens kommit iväg till Tyresö ännu, men ska dra dig i dag ville inte åka någonstans förns jag visste att jag skulle få pengar. Sitter och väntar på att min allergi ska lugna ner sig lite, är ju allergisk mot hundar, vissa raser men Lexie har gått bra om honinte fäller eller är smutsig i pälsen. Hundarna badades för ca 2 veckor sen men jag tror att det har mned Luna att göra, hon är väldigt liten och blir smutsigare lättare så hon skulle behövas badas mer. Och sen så kanske hon inte ska få vara i säng och soffa ;)


Min fina sessa och jag


Full rulle...

I dag har vi varit ute mestadels av dagen, vi drog i väg på en 3 timmars promenad med Erika och henne 2 vovvar där vi stötte på viltvårtare, larver och nakna tanter ;) haha ni kan ju förstå hur kul vi haft =)
När jag väl va hemma ringde mamma och frågade om jag vill med till Lissma Park och fota lite bildar till henne, så jag tog med mig Luna och åkte med henne dit. Lilla Lexie fick vara hemma och vila sig lite ♥

Luna skötte sig jätte bra, spanade in läget bland alla människor och hundar. La henne på en platsliggning mitt i gången och hon ligger kvar så snällt, min fina lilla valp ♥

Har haft rätt ont i huvudet till och från i dag och jag tror nog att det har med vädret att göra, kan det inte bara åska på ordentligt så att luften kan bli bra igen?!!
Sen har jag nu teckat ett nytt gym kort på Actic i Torvalla som ligger mycket närmare mig än Jordbro där Micke gymar, jag har heller inget körkort så jag kan inte ta mig dit när jag vill eller jo jag kan ju ta bussen men jag går hellre till gymmet ;) Kommer väl att ta ca 30 min att gå till gymet och sen så ingår simning ockdå vilket är hur mysigt som helst =) Så nu kan jag träna när jag VILL!! :D


2 års förlovning

I lördags så va det 2 år sedan vi förlovade oss, tanken va ju att vi skulle gifta oss i lördags men eftersom att Micke började plugga i våras så skjöt vi upp det, till när vet inte inte ännu. Jag vill kunna slösa pengar på mitt bröllop för jag ska bara gifta mig en gång =) Vi har ju varandra ♥ och inte brottom någonstans!

Vi va ute i Tyresta by med barnen + kompis och hundarna, sen grillade vi hemma och myste massor en toppen dag helt enkelt =)

Jag är fortfarande sjukskriven för ryggen och ska träffa min läkare på måndag, sen ska jag röntga mitt knä som är lite paj :( Men jag överlever och gnäller inte ;) Så igår begav jag och Luna oss ut till Täby för att träffa hennes uppfödare =) Fick träffa Lunas mormor, kusiner och lite andra släktningar, fick lära mig hur man klipper en Sheltie för utställning kan va väldigt bra då hon ställs ut om ca 2 veckor =) Hon berömde mig och berättade hur glad hon va att jag tagit över henne och att Luna va fint musklad =) Mitt lillahjärta!

I dag ska jag och hundarna iväg på en mini semester, vi åker så långt som till Tyresö haha ;) Ska bo i min kompis radhus när hon är på Öland, skönt att komma bort från vardagen ett tag tänka på sig själv och bara va. Kommer att va ute mest hela dagarna, besöka olika fina platser i Tyresö. Ibland längtar man tillbaka till Tyresö, men bara enbart för naturen, så otroligt vacker överallt. Nära till skärgården, massor av skog och fina promenadvägar.

Bilderna är oredigerade.


Rudan (bildbomb)

I tisdags morse så begav jag och hundarna oss ner till Rudan vid halv 6 tiden på morgonen ;)
Ville ha lite härliga morgon bilder så här kommer några =)

Tröttmössa

Vaknade halv 5 i morse och kunde inte somna om så jag låg kvar och myste med finaste älsklingen som sedan gick upp för att åka till jobbet. Kvar i sängen lång mina fina prinsessor ochmyste med mig, finns inget underbarare. Vi klev också upp när Micke skulle gå till bilen och tog oss en lite promenad i regnet, båda fick vara lösa men ville helt stå hos mig och berätta att dem ville in haha så brukar dem inte vara, men dem kanske va lite morrontrötta för dem ligger utslagna hemma. Känner att jag lätt skulle kunna gå och sova igen, ögonen går lixom lite i kors ;)

Har varit hemma denna vecka pga min rygg, min ena läkare säger att det är diskbrocks kompression och den andra säger Lumbago som är värk i ländryggen. Men är hemma nästa vecka också, så nu är det träning som gäller för att stärka upp ryggen. Ja det är ju inte en dag försent att börja träna igen ;)

Hundarna lever livet med matte hemma =) Luna är så träningsglad att hon knappt kan vila hon blir som ett övertrött barn och blir sprallig när hon blir trött, tur att hon inte blir grinig ;) Något hon upptäckt att hon älskar är att klättra och balansera på saker så i går va vi ute 2 ggr och hittade på olika balansövningar, tyvärr så hittade vi inte så himlans mycket så nästa vecka åker vi nog in till stan =)


Skulle börja med Lexie, men Luna följde efter ;)


Kan sitta "balans" på stenen också


Kloka ord...

Din inställning, självkänsla och inre harmoni är av stor betydelse för att du skall ta dig dit du vill i livet. Oavsett om det är att trivas med dig själv, kunna fokusera bättre vid idrottsprestationer och på så vis höja din prestation eller bara att se möjligheter och inte bara problem.

Massa badande

I dag drog vi ut till våran båt i Stora Vika, det regnade när vi åkte hemifrån men valde att åka ändå till den lilla stranden som finns där. När vi kom fram slutade det att regna och sen kom solen fram, lyx! Jag, Micke, Marcus och hundarna badade och lilla Luna simmade 2 ggr självmant *stolt matte* Blir inte så mycket skrivande nu men lägger upp lite bilder =)


Lexie orkade inte hoppa i eller gå runt för att få tag på bollen så hon gjorde så här:
Förändringar

Vill ha stora förändringar i mitt liv, just nu känns allt kaos och jag hinner inte med det jag verkligen vill göra.
Jobbar 8-17 VARJE jag och massa övertid om jag kan och vill, vilket jag gör ibland. Är väl hemma runt 18 om jag inte går och tränar innan (om jag orkar) då är jag hemma 19-20 då ska man äta och träna hundarna. Näää så vill inte jag att mitt liv ska se ut!! Jag har inte hundar för att dem ska vara hos min vän hela dagarna, jag har hundar för att jag vill vara med dem. Mina hundar är mitt allt, jag vill kunna ha orken att träna båda hundarna och mig själv nästintill varje dag, ingen träning ingen framgång!

Jag vill ha ett halvtids jobb som jag kan jobba med på fm och sen kunna träna mig själv mina hundar och även kunna ha kurser kvällstid + helger. Eller ha ett bra jobb där jag kan ha med mig hundarna ;) Jag orkar inte med stressen på mitt jobb jag har nu, folk jobbar 6-22 om dagarna och jag har sagt ifrån att det kommer jag inte göra, jag har ett liv utanför jobbet också. Ska sätta mig ner och skriva ner hur jag ska kunna nå mina mål, måste ju också tänka på ekonomin kan ju lixom inte bara säga upp mig :( Micke håller på att utbilda sig och är klar i September så han får CSN bidrag tjoho eller inte!! Allt ska rulla på med allt. Men det är ju så livet ser ut, nu måste bara mina förändringar ske vill hitta balansen i mitt liv.

Lexie dök lite fint i dag ;)


RSS 2.0